2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون معرفی نامه آزمایش بدی موقع عقد قبول نمیکنن باید معرفی نامه بگیری حتما بری بهداشت حتما جلسات رو شرکت کنی تا مورد تایید محضر باشه فقط هم یک ماه اعتبار داره 

اگه همینجوری میخوای مطمین بشی مشکلی ندارید برید آزمایشگاه آزاد بگو می‌خوایم آزمایش ازدواج بدیم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

باید برید محضری که قراره اونجا عقد کنین معرفی‌نامه میدن

خوب من نامزدم برای یه شهر دیگه هستن و اصلا مکان عقدمون هم معلوم نیست الان هم به خاطر کار خودشون و من نمی تونن زیاد بدونم گفتم اگر راهی باشه فعلا بدون نامه محضر بریم تا بره برای عقد 

بدون معرفی نامه آزمایش بدی موقع عقد قبول نمیکنن باید معرفی نامه بگیری حتما بری بهداشت حتما جلسات رو ...

آره ما فعلا می خوایم که مطمئن بشیم خونمون بهم می خوره وگرنه عقدمون خیلی هم که زود بخواد برگزار بشه بعد از ماه محرم و صفر هست پس اینجوری می تونیم بریم آزمایشگاه آزاد خون بدیم ممنونم❤️

خوب من نامزدم برای یه شهر دیگه هستن و اصلا مکان عقدمون هم معلوم نیست الان هم به خاطر کار خودشون و من ...

لازم نیس خودتون برین محضر، مدارکهای جفتتون رو هرکس ببره، بهش معرفی رو میدن 

آره ما فعلا می خوایم که مطمئن بشیم خونمون بهم می خوره وگرنه عقدمون خیلی هم که زود بخواد برگزار بشه ب ...

اره برو آزمایشگاه بگو آزمایش ازدواج  خودشون انجام میدن اگه هم آزاد نشه میری دکتر عمومی میگی براتون می‌نویسه مثل نسخه بقیه آزمایش ها 

خوشبخت بشی

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

لازم نیس خودتون برین محضر، مدارکهای جفتتون رو هرکس ببره، بهش معرفی رو میدن

خب بدیش همینه که مدارک هر کدوم پیش خودمون هست و اونا هم آخر هفته قراره بیان که صبح فقط بریم آزمایش خون اگر شد و برگردن

اره برو آزمایشگاه بگو آزمایش ازدواج خودشون انجام میدن اگه هم آزاد نشه میری دکتر عمومی میگی براتون م ...

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون متشکرم🌷❤️

ممنونم عزیزم همچنین 🥹 💕