2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چراچی شده

چقد منت میذاره این زن خسته نمیشه خب بچه نمیاوردی دیگه مگه اسلحه رو سرت بود فکر کردن فقط باید بچه بیارن مثل عروسک بندازن اینور اون ور خرج نداره خیلیییی منت میذاره دقیقا همون غذایی که من بدم میاد درست کرده بود نه نهار خوردم نه شام برادر زاده که میاد ۵ مدل نوشیدنی میخره غذای مورد علاقه منو اونو درست میکنه مشت مشت قرص باید بخورم گیج و منگ بشم نفهمم چی میگذره بیرون فقط گیر میده فقط غر میزنه به بابام فحش میده خب نمیخوای بذار برو چرا میگین به مادرا باید احترام گذاشت چرا خب تصمیم خودش بوده بچه بیاره بزرگ کنه زحمت کشیده دستش درد نکنه ولی نه هرچی گفت هر کاری کرد هی احترام احترام 

دِویکا:الهه کوچک(هندی)

خدایا اینو از مامانش جدا کن

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

مادری که ۹ ماه در شکم تورو تحمل کرده 

شیر داده 

شستشو کرده 

غذا داده . آب داده . حرف زدن یاد داده . مدرسه برده 

چرا ازش بدت میاد اخه 

ازش جدا بشو اگه موقعیتش داری ولی محبت هاش رو نادیده نگیر 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
مادری که ۹ ماه در شکم تورو تحمل کرده شیر داده شستشو کرده غذا داده . آب داده . حرف زدن یاد داده . مدر ...

خب انتخاب ایشون بوده ۹ ماه تو شکم نگه داشته نه تحمل

از همین نقطه شروع انتخاب خودش بوده انتظار اطاعت اطاعت داشت این نمیشه مادری میشه معامله

چقد منت میذاره این زن خسته نمیشه خب بچه نمیاوردی دیگه مگه اسلحه رو سرت بود فکر کردن فقط باید بچه بیا ...

شاید اونم خستس

وقتی اروم شدین حرف بزنین خوب مشکل ببنید کجاس

بهم دلگرمی بدین 

شاید اونم ازیه چیزی عصبانیه 

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉
مامان من خیلی حرصم در میاره بالا نوشتم بخونین

من با دوتا بچه اینقدر مامانم غرم میزنه ولی سکوت میکنم

ی روزی مادر میشی درکش میکنی

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خب انتخاب ایشون بوده ۹ ماه تو شکم نگه داشته نه تحملاز همین نقطه شروع انتخاب خودش بوده انتظار اطاعت ا ...

یعنی خودتم حاضری بچت اینطوری بهت بکنه 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
شاید اونم خستسوقتی اروم شدین حرف بزنین خوب مشکل ببنید کجاسبهم دلگرمی بدین شاید اونم ازیه چیزی عصبانی ...

منم عصبانیم میریزم تو خودم اون هیچوقت دلگرمی نداد همش کار بابام و من که پشتش بودم مسخره کرد