2777
2789
عنوان

سرد شدن رفتار شوهر

269 بازدید | 23 پست

سلام من با شوهرم رابطه خیلی گرمی داشتیم چهار ساله ازدواج کردیم همیشه خیلی خوب بودیم دعوا و اینا ک خب بوده ولی زود حل شده الان ۶ ماهه بچه دار شدیم و شوهرم از اونموقع عوض شده انگار ک بچه هووی من شده میاد اصلا انگار منو نمیبینه همش با اون بازی میکنه و من اذیت میشم چون خیلی قبلا توجه میکرد میگم بهش میگ ن حس میکنی میدونم مثل قبل دوسم داره ولی دلم میخواد مثل اونموقع نشون بده چیکار کنم ب نظرتون بعضیا میگن طبیعیه بعد بچه و درست میشه ولی من واقعا تحملشو ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش همراه شو و با بچه بازی کنید و خودتو قاطی شوهرت و بچت کن 

از الان نخواه که به آوردید بندازیدش کنار و همچنان به عاشقانه های خودتون برسید 

اینقد باحاله باهم بشینید با بچه بازی کنید و بخندید 

من با شوهرم دائم در همین حالیم و بچه ها هم بانمکن آدم ازشون انرژی میگیره

این چند سال برای تو بوده ، بزار کمی ذوق بچه شم داشته باشه و چیزی از عشق و محبت توو دل خودش و بچه نمو ...

واقعا اروم شدم با نوشتت گاهی اتفاقا ب همین فکر میکنم شوهر من جوریه ک واقعا ادمو لبریز محبت میکنه و دقیقا اینجوری کرده ک انقد لوس شدم

پس چیکار کنم ک درست بشه

شوهرت احساس پدرانه اش داره.میچربه به شوهر بودنش.باهاش جدی صحبت کن.اگه گوش نکرد.یمدت مثل خودش بشو....بنظرم درست میشه...اگه نشد....پس بدون ازون اول هم حس حمایت پدرانه نصبت بهت داشته.که با اومدن بچه از شما برداشته.رو بچه گذاشته این حس.حمایت...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه