2777
2789

هنو ۲۴ سالته

چه عجله ای دارییی 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ازدواج می‌کنی دوماه خدا باکسی قهر نمیکنه که میخواد ادم‌درستش نیومده سمتت که درستش کنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ینی الان از نظرت خدا باهات کرده صرفا چون شوهر نداری؟خدا عجب صبری داره والا اگه استغفرالله من جاش بود ...

:)) عزیزم شما خیلی قضاوت گری استغفرالله شما نمیتونی جای خدا باشی

منو به یه صلوات مهمون می کنین؟ ❤️

اره ازدواج می‌کنی دوماه خدا باکسی قهر نمیکنه که میخواد ادم‌درستش نیومده سمتت که درستش کنه

:) ادم درسته کی میاد؟ وقتی همه عقده هاشونو ریختن روم و شماتتم کردن!

🥲عزیزم مگ کم سن ام! همه ی دوستام و اشناهایی ک همسن منن بچه هم دارن

خب اونا زود ازدواج کردن

شما هنوز خیلییی وقت داری خودتو ناراحت نکن عزیزم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

قضاوت گر نیستم خودت نوشتی من از روی تاپیک خودت نوشتم عزیزم

عزیزم من کلی مصیبت تو زندگیم دیدم! واقعا نمیدونم جای من بودین تحمل میکردین یا ن