2777
2789

سلام دوستان ساعت یک ونیم ظهر لباسشویی روشن کردم همسایه طبقه پایینیمون تو گروه نوشت که سردرد شدم چرا روشن میکنی مگه ۸صبح ازت گرفتن منم عصبانی شدم نوشتم من نمیتونم روتین زندگیمو با شما تنظیم کنم کلا گیر میده دوستان من یه دونه بچه دارم اذیتم نمیکنه انقدی کلا سه تا خونه عوض کردم هیچکس برا هیچی بهم گیر نداده بعد نوشته تو فرهنگ‌اپارتمان نشینی نداری تک واحدیم هستیم برا یه لباسشویی که ظهر روشن کردم همسرم با همون صدا خوابش برد این میگه تا ساعت ۴ ظهر نباید صدا بیاد زندگی زهرم شده همه چی با استرس کلا دلم آشوبه اعصابم خورد باورتون نمیشه تازه این خونرو گرفتیم زندگی شده کوفتم 

محلش نده 

بعضی همسایه ها دیوانه هستن 

همسایه پایینی ماهم میگفت ب بچه ات بگو راه نره سقف خونه ما میلرزه 

یبار سفت و محکم توی روش وایسادم عین موش شد دیگه حرفی نزد

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلش نده بعضی همسایه ها دیوانه هستن همسایه پایینی ماهم میگفت ب بچه ات بگو راه نره سقف خونه ما میلرزه ...

منم جلوش وایسادم گروه کلا حذف کرد حالا میگم کاش جوابش هی نمیدادم تا انقد بحث کنم 

عزیزم اگر امکانش هست درکش کن. اگر میتونی و واقعا سخت نیست بگذار بعد از ظهر یا تایمی که میدونی همسایت ...

ببین من اولین باره روشن کردم ولی اخه مگه اونقد صدا داره که باعث ازار بشه فقط یه ربع اخر که خشک میکنه صداش زیاد اونم تو خونه خود ادم 

منم جلوش وایسادم گروه کلا حذف کرد حالا میگم کاش جوابش هی نمیدادم تا انقد بحث کنم

خوب کردی

هرچی هی بگی چشم چشششم پرو تر میشه و میخواد هر سری به یه چیزی گیر بده

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما