2777
2789
عنوان

کمک لطفا بیاینننن

35 بازدید | 4 پست

سلام خوب کشش نمیدم یه چیزایی میگم در حد یه توضیح جزییی فقط لطفا قضاوت ممنوع لطفا خوب دوتا دوست دارم یکیشون باهاش صمیمی صمیمی ام خوب با اونم صمیمی بودم اون دوستم همون رفیق فابم اولیه بهم گقت که باید رابطه ات رو با اون قطع کنی خلاصه من کلی گریه کردم کلی عذاب وجدان گرفتم و اینا بعدش تصمیم گرفتم دختره همون رابطه ام رو قطع کنم اینمم بگم رفیق فابم خیلی حسوده و دوس داره انگار فقط من مال اون باشم بعد از مدتی هی دعوامون میشد با اون که قطع کردم بلاکش کردم دیگه هم باهاش نگشتم بخاطر این رفیق فابم خلاصه یه مدت من و این دعوا کردیم اون دختره درسته از پی وی بلاک بود اما فالوم داشت هی استوری میذاشت دلم براش سوخت و دلم براش تنگ شده بود هم اما استوری ناشناس گذاشت رفتم تویی ناشناس دلداریش دادم و گفتم ب یادتم و اینا اسم هم نوشتم نگو اون رفیق فابم دیده الان اومده میپرسه که تو هنوزم بهش فکر میکنی و عذاب وجدان داری منم بهش حقیقت رو گفتم الان هم باهام خیلی سرده هردو رو از دست دادم ولی نمدونم چکار کنم چب بگم بهش اشتی کنیم کمکم کنید لطفا😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهراً اون رفیقت ادم کنترل گری هست و دوست دارهتو یه جورای زیر دستش باشی 

بنظرم دوست خوبی نیست 

بیشتر رو اعتماد بنفس خودت هم کار کن 

احتمالاً ازت بخواهد کارهای انجام بدهی که واقعاً دوست نداری انجام بدی 

ازش دوری کن