2777
2789

بابا ما مال اون دورانیم که ترکیده (و کاربری های دیگش) از سگ عکس میذاشت و داستان ها میگفت از پارک سرکوچه شون و بدبختی ها

نکنید با ما این کار رو 😂

یهو از اون همه کاربری که حرف از بی پولی میزدن

الان خیلیا پولدار خیلی زیاد پولدار شدن 😂

جالبه .... خوشم میاد با بالا رفتن تورم، اوضاع بر و بچه سایت بهتر میشه 😁😐😐🙄🙄🙄

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سگ ب کنار اونی ک میگف میمون دارم اسم میمونش نارگیل بود اسمش از ظرف شستنش عکس میزاشت چی چی بود؟!

اون زمان مامانم تو سایت بود میگف ببین این میمون بیشتر از تو کار میکنه 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

پولدار نشدن

فقط چون توقع ملت از میزارن درامد و شیوه ی زندگی بخاطر شرایط اقتصادی کم شده فکر میکنن این نوع چیزا مخصوص ادم های پولداره

‏به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو

من تو واقعیت هم میبینم همه پولدارن 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

سر همین موضوع شده بودم سوژه این سایت کلی هم بهم توهین کردند

کدومشونی؟ پولدار ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سگ ب کنار اونی ک میگف میمون دارم اسم میمونش نارگیل بود اسمش از ظرف شستنش عکس میزاشت چی چی بود؟!اون ز ...

🤣🤣🤣🤣 جدی ؟؟؟ برای جه سالی بوده؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

همیشه نصف پست شام جی دارین کاربرا مینوشتن برا کمک ب اقتصاد خانواده سیب تخم مرغ ابپز😂

الان همه قیمه قرمه و...

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
انشالله ک اگه دروغ هم میگن راست بشه برا همدیگه خوب بخایم

ربط به بد خواستن یا خوب خواستن برای همدیگه نداره که ....

سوال بود 😐🙄

چون دلالیم با بالا رفتن تورم پول دار میشیم

باریکلا