2777
2789
عنوان

کسایی که به hpv مبتلا هستند بیان

278 بازدید | 32 پست

شما چطور مبتلا شدین؟

چه علائمی داشتین؟

راستش خودم چند سال پیش متوجه شدم که مبتلا هستم،هیچ علائمی هم نداشتم،به غیر از عفونت مکرر،به پیشنهاد پزشک زنان آزمایش دادم

من هیچ رابطه ای غیر از ازدواج نداشتم،نمیدونم چطور مبتلا شدم و خیلیم ناراحتم☹️

شما هم بگین 

چقد تاپیک اچ پی وی میبینم...

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

چند سال پیش همین جا ینفر تاپیک زد گفته بود همسرش داشته بهش انتقال داد بعدا  از همسر جداشد ویکی از کارکنان همونجا که جداشده بود باهاش ازدواج کرد باردارم بود 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش تبلیغاتهمیخوان تو جامعه جا بندازن بیاین واکسن بزنینچند روز قبل هم یکی زدبعد پیام خصوصی داد بیا و ...

پوفففففف:/

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

چند سال پیش همین جا ینفر تاپیک زد گفته بود همسرش داشته بهش انتقال داد بعدا از همسر جداشد ویکی از کا ...

درسته این مهمترین راهشه،ولی بعید میدونم همسرمم قبل از من با کسی در رابطه بوده باشه

نه ولی احتمالا اونم داره دیگه،یا من از اون گرفتم یا اون از من

چی بگم ان شالله هرچی که هست زودتر حال دلت خوب بشه.ولله هرکیودیدم  یه مشکلی توزندگیش داره

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یعنی ظاهری سالمی زیگیل بیرون نزده .؟ منم خیلی عفونت میگیرم ولی میترسم برم آز بدم ظاهری که چیزی ندار ...

نه هیچ علامتی نداشتم،فقط عفونت مکرر..برو آز بده امیدوارم مبتلا نباشی ولی اگر هم خدایی نکرده باشی بهتره بدونی چه نوعیه،بعضی از انواعش پر خطرن و احتمال ابتلا به سرطان رو زیاد میکنن