2777
2789

دیشب اخرشب نینی۴ماهم وحشتانک جیییغ میکشید پریدم تو آشپزخونه درحال اماده کردن نبات داغ و اینا ازونطرف پسرم توخونه پرید ازرومبل لبش خون اومد گفتم بیا دهنتو بشورم.هرچی اب ریختم تو دهنش بجای اینکه دهنشو بریره بیرون قورت داد منم عصبانی شدم دااااد زدم برو از جلو چشمم دور شو نبینمت اونم بیشتر گریه کرد و باحالت قهرپناه برد ب شوهرم

قبول دارم واقعا بدجور رفتارکردم.ولی اون لحظه از جیغ نینی کوچیکم عصبانی و درمانده بودم اینم ک افتاد و گریه و دهنش پرخون ...دست خودم نبود

بعدشوهرم ب پسرم گفت بیا بیرون مامانت سگ شده الان میکشتت.پسرم اصلا نفهمید چون دتشت گریه میکرد ولی من متوجه شدم واز همون موقع قهرکردم باهاش اومدم نینی رو گرفتم و شیشه دادم بهش و خوابوندمش صبحم خودش صبونه اماده کرده رفته سرکار ظهرم پیام داد ک نمیاد.تو کل ۹سال زندگیمون اولین مرتبه هست همچین میگه هنوزم نفهمیدم چجوری تونست بزبون بیاره واقعا توقع نداشتم.هرچقدرهم کارمن بدباشه نباید اسم حیوون بزبون بیاره!!ماهمیششششه احترام همو داریم هیچوقت اسم همو نمیاریم بخدا همه تو فامیل قبولمون دارن ب زوج نمونه

بنظرتون چی بهش بگم؟؟

خیلی ناراحتم

هستی جان دقت کردی چند ماهی کشمکشت باهمسرت زیاد شده؟عزیزم حتما دنبال ریشه این اتفاق باش 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بیاد معذرت خواهی محلش نده وگرنه. دوباره تکرار میشه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بنظرم بايد همسرت پسرتو ميگرف.و خودتم ب نى نى ميرسيدى يا برعكس.نه اينكه همه كارارو تو انجام بدى و آخرشم اينجورى بشه

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

حرفش بد بوده واقعا

شما هم تند رفتی

بچه که دهنش خون میومد 

رو میسپاردی به باباش

به کوچیکه میرسیدی

ازین به بعد این قرارو بزارین که در این شرایط که تداخل میشه کمک کنه 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
فکرمیکنم از شدت ناراحتیش ک اینو گفته ظهر روش نشد بیاد خونه.میشناسمش

عزيزم حرفشون مه خيلي بد بوده شمام حق داشتي ناراحت بشي ولي باينم فكر كن كه اون لحظه بخاطر گريه ي ني ني و همچنين وضعيت پسر كوچولوتون ايشون هم در شرايط نرمالي نبودن چند روز تعطيليه سعي كن بدل نگيري اين روزاتون خراب نشه

هستی جان دقت کردی چند ماهی کشمکشت باهمسرت زیاد شده؟عزیزم حتما دنبال ریشه این اتفاق باش 

اگه چندماهه احتمالا بخاطر بچه است که رو هر دو تاثیر گذاشته

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!