2777
2789

به زبون فقط وقتی معترض میشم میگه دوسم داره و هدیه میخره گاهی و میگه اشتباه میکنی ک دوستت ندارم.  

ولی حتی یکککک ذره حس تو چشاش نمیبینم و 

همچنین اصلا ذوقی تلاشی امیدی انگیزه ای ابراز علاقه ای وقت گذاشتنی ازش نمیبینم و خلاصه  ۹۰ درصد رفتاراش اشتباه باشه چیکار باید کنم ؟ 

ن میتونم با این اوضاع هی خودمو بزنم کوچه علیچپ و تحمل کنم ن میتونم این همه رفتارو هی بگم اشتباهه چون میدونمم تهش میگه غر میزنی.  

اخه چندتاشو گوشزد کنم.... 

میخام بی سر و صدا و بی دلیل کات کنم. 

ولی دلم میخواد بگم دلایل کاتمو چون تو دلم میمونه نگم ، و اگر بگم حس میکنم کوچیک میشم چون بخوام دلایلمو بگم اندازه دو صفحه فقط گله و ناراحتی دارم ازش. 

کاربری دست دو نفره .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات کن دختر:) ارزش نداره روح و روانتو داغون کنی 

کات کن و اگهههه دلیل خواست مختصر براش توضیح بده اگرم گف درست میشم بگو خیلی تحمل کردم خیلی نادیده گرفتم خسته شدم تا قبل اینکه انقد وابسته بشی ک دیگه چشم رو همه چی ببندی و از درون نابود شی جدا شو

ما آسوده به خیال فرداها نشسته ایم...🌱
اصلا حس نمیکنم تو رابطه باشم. ن وقتی ن انرژیی ن توجهی ن ... هیچی ازش نمیبینم.

عزیزم خودت داری جواب خودتو میدی، بعد ازدواج ۳ برابر بدتره. فقط به عمل نگاه کن و توضیحی هم نده با غرور کات کن چون گفتنش اگه فایده داشت اثر کرده بود