2777
2789
عنوان

شپش سر

130 بازدید | 18 پست

الان یه بنده خدایی تاپیک گذاشته بود در موردش منم سه ماهه درگیرم سرم اونقد پر نیس فقط همون اولش دوتا حشره‌شو از سرم گرفتم دوتا شامپو تموم کردم و یه محلولم گرفتم زدم اما هنوزم تخماش تو سرم هس چیکار کنم ؟ اصن نمیرن لعنتیا فقط باید با دست بکشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شامپو و قطره و اینارو ولش کن

هیچکدوم راه حل نیس

یه روغن بردار بزن ب موهات

روغن زیتون یا هرچی

فقط برای اینکه کامل چرب بشه

شونه مخصوص شپش بردار  اینقد شونه کن تا بلخره تمام تخم هاش جدا بشن

تنها راهش همینه 

من هررررچی بود امتحان کردم  تخم هاشونو هیچی ازبین نمیبره

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

شونه ی فلزی مخصوص داره از دارو خانه بخر هر شب موهاتو چرب کن با حوصله شونه کن تخم ها در میان منم پارسال درگیر بودم دو هفته هر شب این کارو کردم راحت شدم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

هم باید شامپوی مخصوص بزنی هم یکی که چشمش خوب میبینه تخمها رو از سرت بکشه بیرون وگرنه فقط شامپو بیفایدست رو تخمها اثر نداره.هم باید کل ملافه ها و همه چیو بشوری خیلی سخته خیلی عذاب اوره 

رو یه سرامیک سفید بشینید موهاتونو با شونه ی مخصوص دو ساعت شونه بزنید تا همه ی حشره ها گیر بیفتن و هر روز میلی متر به میلی متر موهاتو بگردین و تخما شو جدا کنید تو دو سه روز ریشه کن میشن

نیاز به محلول و شامپو هم نداره

عزیزم برو عطاری بگو پودر شپش میخوام یه پودر سفید رنگیه با اب مخلوط میکنی میزنی به همه جای سرت ماساژ میدی بعد با پلاستیک چند ساعت روی سرتو ‌میپوشونی و بعدش میزاری دوساعت موهات تو هوای ازاد باشه بعدم میشوری

اینجوری شپش ها میمیرن بعدش با شونه شپش هارو دربیار

اصلا اینجوری نیسمن یه پودر از گرفتم از عطاری یه بار زدم همشون مردن

روی تخم هیچی اثر نمیکنه فقط باید از سر خارج بشه حالا یا با شونه یادست

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

ببین شامپو و قطره و اینارو ولش کنهیچکدوم راه حل نیسیه روغن بردار بزن ب موهاتروغن زیتون یا هرچیفقط بر ...

خب اینکه زنده ها رو نمیکشه شامپو واسه اونها که از تخم بیرون اومدنه بقیه تخم ها رو باید یکی دونه دونه از سرش بکشه وگرنه باز در میان تمومی نداره