2777
2789
عنوان

سوراخای بینیم بعد عمل شبیه هم نیست

102 بازدید | 11 پست

بچه ها شما تجربه اینو داشتید ک شوراخ بینیتون یکی گرد باشه یکی هشتی طور وقتی عکش میگیری انگار کج بشه؟ من ۱۵ روژه عمل کردم از سمت زاست سوراخای بینی اوکیه ولی از سمت چپ کجه . باید چیکار کنم😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید صبر کنی منم اوایل ی مقدار سوراخهای بینیم غیرقرینه بود هرچی پیش رفت هی بهتر شد والان تقریبا ۹۹درصد قرینه س

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
درست نمیشه دیگه...دوست من ازروز اول اینطور بود بعد۴ سال هنوز همینطوره

بستگی داره اگه این غیر قرینگی برای ورم بینی باشه بعد چندماه خوب میشه اما اگه دکتر توی جراحی باعث غیرقرینگی شده باشه خوب نمیشه برای همین باید ۶ماه صبر کنن تا نتیجه مشخص بشع

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
بعد دوباره باید عملم کنه؟😭😭

نه نه 🥲😂😂، عمل نمیکنه ، یه چیز سیلیکونی هست حالت دماغ گیر شنا من دختر یکی از دوستای مامانم از اون داده بود بهش دکترش. حالا ممکنه روش های دیگه ای رو برای شما امتحان کنه،