خواستگار م قراره این هفته بیان راجع به عروسی و جهیزیه و خونه تصمیم بگیریم مادرم میگه پیشنهاد بدیم تو خرید خونه کمک کنیم به نظرتون با توجه به شرایطی که توضیح میدم چکار کنم قبول کنم یا نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۲۸ سالمه دلم همیشه یه عروسی خوب و جهاز خوب میخواسته اما قبول نمیکنه اگه جلو داماد بگه معلومه اون ...
خب عزیزم. این قضیه مهم رک ب مامانت بگو دیگ زندگی شماس ن مادرتون بگو نه پیشنهادت خوبه مامان ولی من دوس دارم عروسی و جهاز عالی داشته باشم تا خونه
نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها حسرت ها آرزو ها و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این
خونه بخر عزیزممطمئن باش جهاز هم مامانت دلش نمیاد کامل برات میخرهتازه زود عروسی نگیرید یه سال طول بده ...
آخه همین کار رو با خواهر ساده من کرد سابقه داره مثلاً اون موقع فرش دستباف فقط ۵ ملیون میشد و هم دوره ای های خواهرم تو فامیل ما همه دستباف بردن یخچال ساید و . ولی مادر من همه چیز رو معمولی ترینش رو داد و جای همشون ۵ ملیون به خونه کمک کرد قضیه مال ۱۶ سال قبله
درسته ولی من حدس میزنم مادرش میخواد جنم داماد رو بسنجه و ببینه خانواده داماد چیکار میخوان برای پسر انجام بدن به نوعی میخواد با این حرف مزه دهن اونا رو متوجه بشه شاید گفتن ما خونه بنام پسر میکنیم