2777
2789
عنوان

جهیزیه خوب یا خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 137 پست
اون همش دو تومن میشه خونه سمت ما زیر هفت تومن نیست خرج عروسی هم در پیشه

الان جهاز خوب بخری بری تو خونه اجاره ای سر سال هم یا کرایه رهن رو زیاد کنه یا وسیله جمع کنی بری خونه دیگه 

خوب خونه بخر جهاز رو قسطی بردار از وسایل بزرگ تو چشم هم شروع کن بعد کوچیکا رو بگیر 

خب بگو دیگ بگو نه مامان من دوس دارم همون جهاز بخرم. خونه حالا بمونه. ببین من خونه ندارم ولی جهاز وقت ...

من ۲۸ سالمه دلم همیشه یه عروسی خوب و جهاز خوب می‌خواسته اما قبول نمیکنه اگه جلو داماد بگه معلومه اون خوشش میاد نه نمیگه ولی من نمیخواهم مطرح کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان جهاز خوب بخری بری تو خونه اجاره ای سر سال هم یا کرایه رهن رو زیاد کنه یا وسیله جمع کنی بری خونه ...

الان همه سه چهار سال تمدید میکنن هر سال که جابجا نمیشن

من ۲۸ سالمه دلم همیشه یه عروسی خوب و جهاز خوب می‌خواسته اما قبول نمیکنه اگه جلو داماد بگه معلومه اون ...

خب عزیزم. این قضیه مهم رک ب مامانت بگو دیگ زندگی شماس ن مادرتون بگو نه  پیشنهادت خوبه مامان ولی من دوس دارم عروسی و جهاز عالی داشته باشم تا خونه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بعداً به چه دردم میخوره خب خونه رو بعداً بخریم الان همه دوستان و آشنایان میان میبینن بعدم یه عمر آرز ...

اگه فکر میکنی حسرت به دل میشی همون جهان بخر

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

مثلا اگه آپارتمانی سه میلیارد باشه یک میلیارد و پانصد پول جهیزیه هستش ؟

نمیدونم شما در چه حد جهیزیه یا کمک هزینه خرید خونه مد نظرتون هست

اما حتما از خونه به نام خودت بزن حتی شده یکی دو دونگ

البته نصف نصف بزنید خیلی بهتره که اونم بستگی داره همسرت رضایت بده یا نه

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

خونه بخر عزیزممطمئن باش جهاز هم مامانت دلش نمیاد کامل برات میخرهتازه زود عروسی نگیرید یه سال طول بده ...

آخه همین کار رو با خواهر ساده من کرد سابقه داره مثلاً اون موقع فرش دستباف فقط ۵ ملیون میشد و هم دوره ای های خواهرم تو فامیل ما همه دستباف بردن یخچال ساید و .‌‌ ولی مادر من همه چیز رو معمولی ترینش رو داد و جای همشون ۵ ملیون به خونه کمک کرد قضیه مال ۱۶ سال قبله

وضع پدر مادر خودش و شوهرش خوبه ۵ ۶ تا خونه دارن

درسته ولی من حدس میزنم مادرش میخواد جنم داماد رو بسنجه و ببینه خانواده داماد چیکار میخوان برای پسر انجام بدن به نوعی میخواد با این حرف مزه دهن اونا رو متوجه بشه شاید گفتن ما خونه بنام پسر میکنیم