خواستگار م قراره این هفته بیان راجع به عروسی و جهیزیه و خونه تصمیم بگیریم مادرم میگه پیشنهاد بدیم تو خرید خونه کمک کنیم به نظرتون با توجه به شرایطی که توضیح میدم چکار کنم قبول کنم یا نه
به نظر من اولین چیزی که آدم همیشه باید به فکرش باشه خونه هست با مادرت موافقم
خب ما پشتوانه پدرم و پدر همسرم هم داریم بابام پنج شش تا خونه داره اگه مادرم دلش میسوزه برام یه خونه هاش رو بده ما بشینیم چرا میگه جهاز کم ببر از طرفی مادرم همه چیزو نو و مارک خریده برای خودش خونه خواهر برادرم و برادرهای خواستگاران لاکچریه من عروس مثل کسی که وضع مالی بدی داره برم سر خونه خودم؟
اتفاقاا مادرت بهترین پیشنهاد رو داده. دوست من چند سال پیش جای جهیزیه خونه خرید و به نام خودش کرد. ابلن کم کم همسرش داره جهاز میخره.. در ضمن جهزیه طبق قانون به گردن مرده
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
جهزیه در حد وسایل ضروری بخر با درامد خودت و شوهرت بعدا میتونی بهترین وسایل بخری
بعداً به چه دردم میخوره خب خونه رو بعداً بخریم الان همه دوستان و آشنایان میان میبینن بعدم یه عمر آرزو داشتم خونم رو خوشگل بچینم از طرفی بابام ندار نیست و خونواده داماد هم همینطور بعداً به رخ من میکشن