2777
2789
عنوان

درد پِری حین بارداری(کمک خانمایی که مامان شدن)

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 35 پست

عزیزم منم داشتم. هفته اول که فهمیدم دردای پریودی داشتم. جوری که گفتم آزمایشم الکی مثبت شده و انگار قراره پری بیاد خدایی نکرده. 

روز موعدمم پد گزاشتم تا دور روز استفاده کردم ولی جز درد چیزی نبود برایهمین شک کردم بیبی زدم مثبت شد خداروشکر. فرداشم رفت آز.

ولی درد پری رو تا یک هفته هرازگاهی داشتم . یعنی مرتب نبود . مثلا یه چنددقیقه ای صبح درد میگرفت . به چند دقیقه ای هم شب. 😥

الان دو هفته است گذشته به لطف خدا. و بهتر شدم. ولی تهوعم شروع شده و از بین رفتمممم. کلی سرم و امپول ضدتهوع زدم که امروز یکم الحمدالله بهتر شدم. 

فقط استراحت کن. این درد بخاطر لانه گزینی کردن نی نی توی رحمته. نگران نباش. سریع خوب میشی ان شالله‌ 

علائمت هم از دو سه هفته دیگه شروع میشن. 😀

نی نی هامون مهرماهی هستن. 

هفتِ نودوهفتی میشن 😃😍

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم داشتم. هفته اول که فهمیدم دردای پریودی داشتم. جوری که گفتم آزمایشم الکی مثبت شده و انگار ق ...

ممنونم عزیزدلم خیلی ممنونم که برام کامل توضیح دادی.انشالا به سلامت زایمان کنی

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
عزیزم منم داشتم. هفته اول که فهمیدم دردای پریودی داشتم. جوری که گفتم آزمایشم الکی مثبت شده و انگار ق ...

عزیزم میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنی؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤