2777
2789
عنوان

درد پِری حین بارداری(کمک خانمایی که مامان شدن)

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومایی که تجربشون از ما بیشتره میگن چیزی نیست انگار

خداکنه منم تو اینترنت خونده بودم دل درد نشونه سقطه ولی تا شنبه دکتر نمیرم میترسم هروقتم که کار میکنم بیشتر میشه

تازه هیچ نشونه دیگه ای هم ندارم از بارداری

درد خفیف پری ماه اول و دوم بارداری طبیعیه..هر گونه درد شدید تو بارداری نشونه ی خطره...مخصوصا دردهایی که با استراحت خوب نشه..فقط دراز بکش..استراحت کن تا جای بچه سفت بشه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
نه نداشتم

چهار هفته بارداری؟ یعنی ۲۸ روز؟ میزاشتی مطمئن میشدی پریود نشدی بعد میرفتی آزمایش دوست عزیز،شاید بارداری شیمیایی بوده،دردت شبیه درد زایمان و سقطه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
به دکتر نگفتین؟انشاالله که چیزی نیست

برام ایزوپرین 10نوشته 

توکل به خدا .خودش به هممون کمک کنه

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
چهار هفته بارداری؟ یعنی ۲۸ روز؟ میزاشتی مطمئن میشدی پریود نشدی بعد میرفتی آزمایش دوست عزیز،شاید بارد ...

روز ۲۴ سیکلم بیبی چک زدم مثبت بود

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
روز ۲۴ سیکلم بیبی چک زدم مثبت بود

خیلی زود گذاشتی،من روز ۲۹ تازه بی بی چک زدم،هفته ی هشتم رفتم پیش دکتر،انقد عجله نکنین که اگه پریود شدین تو ذوقتون نخوره

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه