2777
2789
عنوان

باردارییییی بیاین لطفاااا

123 بازدید | 23 پست

من این ماه آمپول اچ سی جی زدم 

الان ۱۹ روز از زدن آمپول میگذره 

تا دیروز نوک سینه هام خیلی حساس بود اما امروز حساسیتش خیلی خیلی کم شد 

دل درد پریود هم دارم میگیره ول میکنه اما پریود نیمشم 

به نظرتون باردارم یا نه 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله هرچی دوست داری همون بشه من تجربه ندارم، ولی ای وی اف اولم ششمین روز زدم دکتر گفت بی بی نزن ...

برا من ۱۹ روز گذشته ولی میترسم بی بی بزنم 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

ایجانم پس حامله ای اگه پریودیات منظم بوده

سلام عزیزم نه متأسفانه منظم نیستم 

اما هنوزم پریود نشدم 

فردا بی بی چک میزنم هرچه بادا باد 

؟؟چیشد زدی تست رو

سلام عزیزم خوبی 

آره زدم بعد پنج دقیقه دو خط شد ولی کمرنگ حالا رفتم آزمایش فردا جوابش میاد 

میخواستم همون فردا بهت بگم 

سلام عزیزم خوبی آره زدم بعد پنج دقیقه دو خط شد ولی کمرنگ حالا رفتم آزمایش فردا جوابش میاد میخواستم ه ...

للللللللل مبارکه دعام کن 

سال ساله بارداریه

منم هفته بعده پریودیم

ترشحات ببخشین دارم

چند روز پیش قهوه ای بود یه کم و بعد قطع شد انشالله لانه گزینی بوده 😁😅

۳۰ ام تست میگیرم اگه ببینم عقب زدم

خدایا شکرت 

للللللللل مبارکه دعام کن سال ساله بارداریهمنم هفته بعده پریودیمترشحات ببخشین دارمچند روز پیش قهوه ای ...

ان‌شاءالله که نی نی تو دلت باشه😍

دعا کن آزمایش منم مثبت بشه چون بی بی خیلی کمرنگه و دیر مثبت شد

ان‌شاءالله که نی نی تو دلت باشه😍دعا کن آزمایش منم مثبت بشه چون بی بی خیلی کمرنگه و دیر مثبت شد

خیره انشالله مثبتی یه تو دلی خوشگل و ماه داری 

خبر حتما بدی 

کل بکشم برات 😅😂

لللللللللللل

خدایا شکرت 

خیره انشالله مثبتی یه تو دلی خوشگل و ماه داری خبر حتما بدی کل بکشم برات 😅😂لللللللللللل

ممنونم ان‌شاءالله با دعات😍😍😍😍

حتما

خیره انشالله مثبتی یه تو دلی خوشگل و ماه داری خبر حتما بدی کل بکشم برات 😅😂لللللللللللل

سلام عزیزم آزمایشم مثبت شد 😅