2777
2789
عنوان

خیانت مادرشوهرم💔

486 بازدید | 7 پست

۵۰ سالشه لطفا فوش ندین چون به شوهرم مربوط میشه💔فقط بگین چیکارکنم

نمیدونم خیانت حساب میشه یانه

محلمون یه مرغ فروشی هست هروقت از دم مغازش رد میشیم مادرشوهرم هی سرشو میچرخونه مغازه رو نگامیکنه شماره هم دیگرم دارن تو ایتا چند سری دیدم پیام داده

یه سری هم گوشیش دستم بود چند بار مرغ فروش زنگ زد گفت قطع کن

یه سریم رفتیم مغازش مادرشوهرم و اون یارو چنان لبخند گرمی به هم زدن به هم هی مادرشوهرم بهش میگفت قربونت حالا بجزاین

یه فامیل دورم داریم ک پسره دوست شوهرمم میشه

امروز گوشی مادرشوهرم دسم بود دیدم داخل روبیکا پیام اومدبه اسم همون پسرع😔

نوشته بود سلام

بعد ک دیر جواب داد پسره نوشت فقط سلام بلدی؟چراجواب نمیدی

چیکارکنم😔از بعدظهر ب بعد خیلی توخودمم شوهرم هی میگه چته

شوهرمم گفته ما خیلی رو خیانت حساسیم هرکی تو خانواده من خیانت کنه میکشمش چه تو باشی چه خواهر مادرم

بچه ها ممکنه این خیانت به شوهرمم ربط داشته باشه؟

خیلی بد بین شدم حس میکنم حالا این خیانت به شوهرمم اثر بزاره از مامانش یادبگیره ارث ببره وای میدونم مسخرس ولی ترسیدم بخدا حال خودم نیستم

یه سری هم مادرشوهرم رفت مرغ بگیره پدرشوهرم بهش پول داده بود بعد اون اقاعه گفته بود بعدا حساب میکنیم مادرشوهرم اینو ب هممون گفت پدرشوهرمم اعصابش خورد شده بود رفته بود پولو داده بود گفته بود چرا پولو از خانومم نگرفتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره ک حتما به ارث برسه؛ ولی تو اصلا به روی خودت نیار، اصلا ب شوهرت حرفی نزن، وگرنه همه چی رو سر تو خراب میشه،

الکی هم به دلت بد راه نده،

ممکنه از پدر اخلاقی چیزی ب ارث برسه، ولی از مادر کمه درصدش،بنظر من البته.

یه مثل هست که میگن اگر تار مویی بین زن و مرد انداختی و از بینشون رد نشد اون موقع حق قضاوت داری خواهشاً بد به دلت راه نده و تهمت نزن سرت به زندگیت باشه بر فرض مثال هم که اینطور شما چرا گناه مادر و پای پسر می‌نویسی من میشناسم پدرناخلف بوده پسرش اعتبار یه طایفست!

چقدر به چیزهای بیخودی فکر می‌کنی تو دختر پیرامون کردی بخدا!