❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات بخونی ولاغیر حلال نمیکنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمیگذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لیسانس رشته هایی که توو دفترچه اسم اون رشته اومده باشه، 40سال ولی برای متاهل ها تا41، و به ازای هرفرزند هم یه سال بیشتر شرط سنی داره، البته بحث سن هم توو دفترچه میاد. هروقت منتشر شد کامل بخون
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن