2777
2789

کسایی که ۳ ۴ تا دختر دارن یا حالا دوتا 

تا حالا شده حس کنید خودتون یا شوهرتون بین دختراتون تو دلتون یکیشون رو بیشتر دوست دارید 

اگه اره چندمی رو ؟ 

و چرا ؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید بچه ها شخصیتهاشون متفاوته و ممکنه یکیشون مطابق دل پدر مادر باشه رفتتر و شخصیتش و اینبیشتر اح ...

چرا بعضی پدر مادر هل تا این حد فرق میگذارن پس

من تک فرزندم 

مادرشوهرم منظورمه که شدید فرق می‌گذاره  و اتفاقا شوهر من طبق میلش رفتار میکنه هرکاری داره کمک حالش بوده

من سه تا دختر دارم.سه تاشونم یک اندازه دوس دارم منتها حواسم ب بزرگه بیشتر هست و خرجا بیشتر برای اونه.دوتا کوچیکامم ب اقتضای سنشون بیشتر لوسشون میکنم .بعد میبینم دختر بزرگم حسودیش شده .باز اونم ماشاالله با پنجاه کیلو وزن میشونم رو پاهام بوسش میکنم.داستان داریم🤣

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

۳تا دختر دارم 

هیچ فرقی ندارن همشون رو اعصابن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من سه تا دختر دارم.سه تاشونم یک اندازه دوس دارم منتها حواسم ب بزرگه بیشتر هست و خرجا بیشتر برای اونه ...

ای جانم 😍😁

بزرگه چند سالشه ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

۲تا دختر دارم

هردو یه تیکه از قلبمن پدرشونم توجهش به هردوهست

ولی دختر بزرگم تو بلوغ و نوجونیه یکم توجهمون بهش بیشتره ولی دورازچشم کوچیکه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

دیروز رفتم مسافرت یک روزه باشوهرم  و برگشتم صبح ساعت ۸ رفتم ساعت ۲ نصف شب رسیدم خونه ترکونده بودن خونه رو 

منم دوتا بزرگا رو به رگبار بستم😐😐😐ولی کوچیکه رو نه

پس به سن هم ربط داره دعوا کردن و نکردن ولی یه اندازه دوسشون دارم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دیروز رفتم مسافرت یک روزه باشوهرم و برگشتم صبح ساعت ۸ رفتم ساعت ۲ نصف شب رسیدم خونه ترکونده بودن خو ...

خب این کارت اشتباهه اون دوتا رو دعوا می‌کنی بعد جلوشون به کوچیکه هیچی نمیگی همون فرق گذاشتنه 

بچه ها درک نمیکنن سن و سالو خیلی آسیب میبینن