2777
2789
عنوان

برنامه ی عشق ابدی و نگار😒

242 بازدید | 10 پست

دقت کردین این مدل ادما زیاد هستن دوربرمون قشنگ رو دارن زندگی بقین رو خراب میکنن یا از حسادت نمیدونن چیکار گنن شروع ب توهین سر پوشیده  میکنن 

یا این روابط های سمی مثل طناز و ...

یا ادعا به ترحم مثل اون دختره 

اسی تو رو خدا میشه بیایین تاپیک اخرم‌😭😭😭

وقت زیادی نمیگیره اما زندگی من از هم نمیپاشه

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از وقتی این عشق ابدی و بلایند دیت اومد مطمئن شدم فقط منو و ننه ام مدل نیستیم

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

به نظرم نرمالترین تیپ شخصیتی رو ماهرخ داره

طناز: دختری که از خودش یک طرفه خرج رابطه میکنه

سودا: دختری که ترس از دست دادن رابطه رو خیلی داره

زهرا: دختری که حرفی برای گفتن نداره و خودش رو به آدم‌های قوی تر متصل نگه میداره

نگار: دختری که به شدت تمامیت خواهه و از ترفند تحریک حس حمایت مردها به نفع خودش استفاده میکنه

ترانه: دختری که به راحتی میتونه به خاطر خودش روی تمام ارزش‌های اخلاقی پا بزاره. البته به نظر من.

فقط ماهرخ