2777
2789
من خودم میخوام مرغ درست کنم بابرنج ب نظرتون مرغ رو چطور درست کنم خوشمزه شه

مرغ رو با پياز و نمك و زردچوبه آبپز كن كن بعد يه كم روغن بريز توي قابلمه مرغارو بچين ته قابلمه چندتا گوجه هم بزار بغلش زعفرون و نمك و فلفل بريز روش بعد برنج آبكش شده رو بريز روش لابه لاي برنج كمي دارچين بزن چند قاشق از آب مرغ هم بريز روش و بذار دم بكشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا شوهرمو بفرستم kfc بياره،دلم هواشو كرده

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
مرغ رو دوست دارم سرخ سرخ بشه من ابلیمو هم میزنم قبل سرخ کردن 

من مرغو کاملا میزارم سرخ شه بانمک بعد توهمون روغن یه پیاز گنده رو نگینی ریزمیکنم میزارم سرخ شه بعد ادویه هاروهمه رومیریزم مرغو میزارم روش زعفرون اب کرده هم میریزم بعد ی لیوان ابجوش میریزم روش زیرشم کم میکنم قشنگ ک پخت ابش تقریباخیلی کم شد ذغال داغ میکنم میزارم وسطش ازروغن مرغ میریزم روش دود ک کرد دره قابلمه رومیبندم مرغاقشنگ دودی شن.عالی میشه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

اینم عالی میشه.مرغو تو یه قابلمه میزارم توش سه چهارتاپیاز رنده میکنم ابلیمو میزنم با ادویه فلفل زردچوبه کاری زعفرون بانمک همه روباهم مخلوط میکنم بعدمیزارم روگاز توش روغن میریزم میزارم قشنگ مرغا تفت بخوره بعد ربم میزنم تفت میدم بعد روش دولیوان ابجوش میریزم زیرشو کم میکنم.فوق العاده میشه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖