2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت قبل از بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 165 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکته جالب اینه که ندیدم کسی دو تا پسر داشته باشه برای سومی بره آی وی اف تا دختر بشه🙃

اره اما خب بعضیا عاشق دخترن ها 

اما خب این جا افتاده از قدیم که پسر داشتن رو یه چیز برتر میدونن .

چون قدیما پسرا رو برای نیرو کار میخاستن 

دقیقا ببین من الان تو اینستا تعیین جنسیتا میان برام تو اکسپلورم پر شده حتی خارجی ها هم سومی ک دختر م ...

خیلی بده اینجوری چون چند سال دیگه توازن جمعیت به هم میخوره اونوقت تعداد پسرا بیشتر از دخترا میشه واسه ازدواج به مشکل میخورن به نظرم باید آی وی اف تعیین جنسیت ممنوع بشه و برای هر کسی دو تا یه دختر یه پسر کاشت بشه

سلام خوبی چیشد چیکار کردی ؟

سلام ممنون رفتم ۹تا جنین تشکیل شده بود ۷تا قابل تعیین جنسیت بودن گفتن این ماه که پریود شدی استراحت کن ماه بعد بیا ۵میلیون ۹۰۰هم برای فریز ازمن پول گرفتن

مامان دوتا گل دختر😍😍
سلام ممنون رفتم ۹تا جنین تشکیل شده بود ۷تا قابل تعیین جنسیت بودن گفتن این ماه که پریود شدی استراحت ک ...

مشخص نشده از ۹تا چندتا پسرن چندتا دختر؟

خدایاشکرت