2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت قبل از بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 165 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با آی وی آف موافقم ولی همسرم میگه هزینش زیاده...میتونم طلا بفروشم انجام بدم ولی راضی نمیشه

چی بگم پس برو دکتر تغذیه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

شوهرت چیزی نخورد؟ و اینک تخک گذاری اقدام کردی یا نه؟

نه گفتم ک چیزی نمیخوردیم تازه هر روزم لبنیات و اینا داشتیم 

فقط و فقطم روز بعد از پریودم ینی اولین روز پاکی اقدام کردم 

برا دخترم روز تخمکگذاری اقدام کردم دختر شد

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

اره عزیزم ساعت ۸اونجا باش پرونده تشکیل بده من کل داروهام با ازمایشات خودم وهمسرم ۷تومن شد۳۴تخمک کشی

یعنی دارو که برا شما ۷ تومن شد برا من با بیمه تکمیلی میشه۱۷۰۰؟؟

خدایاشکرت
اره عزیزم ساعت ۸اونجا باش پرونده تشکیل بده من کل داروهام با ازمایشات خودم وهمسرم ۷تومن شد۳۴تخمک کشی

من بهتون درخاست دوستی میدم قبول کنین که پیام بدم ممنون انتقال دادین خبر بدین بهم 

خدایاشکرت
وااا پس چرا میگن روز تخمک گذاری اقدام کنی؟

میگم ک همه چی دست خداس 

ولی خب میگن رعایت کنید شانستون رو میبرید بالا 

خییییلیا بودن با ماه ها رعایت و دارو و......آخرشم نتیجه برعکس گرفتن

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم