سلام خانما من دوتا دختر دارم میخام سومی رو بیارم میخام پسر بشه چون شوهرم تک پسره خیلی دوست داره پسر هم داشته باشه تو مشهد دکتر خوب برای تعیین جنسیت قبل تر بارداری میشناسین؟یا تجربه ای داشتین برای تعیین جنسیت قبل از بارداری ؟
منم ی دختر دارم باردارم... معلومه مرد ها پسر دوست دارن... هیچ کاری انجام ندادم... ففط روز تخمک گذاری ...
آرتا اسم پسرته؟؟
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم هیچ وقت نگو با رعایت پسر دار شدم.... بگو خدا لطف کرد و هدیه داد... اخه با غذا و بخور و نخور می ...
گفتم ک رعایت ک کردم و توکل کردم ب خدا
من اصلا چیزی نخوردم 😁😆
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
من میگم هر دو هدیه خدا هستن... فقط همسرم خیلی زحمت میکشه برامون میگم من ک کاری از دسم برنمباد انجام ...
دخترت چن سالشه؟؟