2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت قبل از بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 165 پست
منم ی دختر دارم باردارم... معلومه مرد ها پسر دوست دارن... هیچ کاری انجام ندادم... ففط روز تخمک گذاری ...

آرتا اسم پسرته؟؟

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

اگ نمیتونی آی وی اف کنی ی مدت رعایت کن با توکل ب خدا رعایت کن انشالله ک پسر میشه من خودمم اینجوری بچ ...

عزیزم هیچ وقت نگو با رعایت پسر دار شدم.... بگو خدا لطف کرد و هدیه داد... اخه با غذا و بخور و نخور میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی دختر دارم باردارم... معلومه مرد ها پسر دوست دارن... هیچ کاری انجام ندادم... ففط روز تخمک گذاری ...

منم دیشب رفتم حرم از امام رضا خواستم عیدی امسالم بهم پسر بده مطمعنم که میده 

خدایاشکرت
عزیزم هیچ وقت نگو با رعایت پسر دار شدم.... بگو خدا لطف کرد و هدیه داد... اخه با غذا و بخور و نخور می ...

گفتم ک رعایت ک کردم و توکل کردم ب خدا 

من اصلا چیزی نخوردم 😁😆

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

نه هنوز فردا ببنم چنتا جنینه ۱۵تومن بریزم تعیین جنسیت کنن

آها ...باز هزینه انتقال جدایه؟من بیمه تکمیلی دارم هیچیشو قبول نمیکنن ؟مثل دارو و آزمایش یا سونوگرافی؟

خدایاشکرت
من میگم هر دو هدیه خدا هستن... فقط همسرم خیلی زحمت میکشه برامون میگم من ک کاری از دسم برنمباد انجام ...

دخترت چن سالشه؟؟