2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت قبل از بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 165 پست
من با همسرم تصمیم گرفتم ای وی اف کنیم واسه جنسیت بچهدرسته هزینش زیاده. ولی صدرصده

منم با آی وی آف موافقم ولی همسرم میگه هزینش زیاده...میتونم طلا بفروشم انجام بدم ولی راضی نمیشه

خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ نمیتونی آی وی اف کنی ی مدت رعایت کن با توکل ب خدا رعایت کن انشالله ک پسر میشه من خودمم اینجوری بچه دومم پسر شد

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

اوکی ممنون عزیزم ...شما نتیجه دیدین از این دکتر ؟

من برای تعین جنسیت نرفتم

ولی برای مشکلات دیگم رفتم پیشش بله کارشون خیلی خوبه خواهرامم برای مشکلاتشون بارداری وزایماناشون پیش ایشون رفتن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اگ نمیتونی آی وی اف کنی ی مدت رعایت کن با توکل ب خدا رعایت کن انشالله ک پسر میشه من خودمم اینجوری بچ ...

تازه زایمان کردین؟

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

من دوتا دختر دارم رفتم ای وی اف فردا مشخص میشه چنتا جنین دارم

چقد شد هزینه اش

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

منم ی دختر دارم باردارم... معلومه مرد ها پسر دوست دارن... هیچ کاری انجام ندادم... ففط روز تخمک گذاری اقدام کردم ک اونم شانسی بود.... امام رضا رو قسم ب جوادش میدم ازش میخام ب منم ی پسر بده.... همسرم خوشحال بشه... خیلی زحکت میکشه برامون دوس دارم خوشحالش کنم

تازه زایمان کردین؟

ی ماهی میشه تقریبا

اگ نمیتونی آی وی اف کنی ی مدت رعایت کن با توکل ب خدا رعایت کن انشالله ک پسر میشه من خودمم اینجوری بچ ...

نمیتونم ریسک کنم چون شوهرم اصلا دختر سوم نمیخاد بااینکه دخترامون خییلی دوست داره ولی میگه پسر هم دوست دارم داشته باشم

خدایاشکرت