سلام خانما من دوتا دختر دارم میخام سومی رو بیارم میخام پسر بشه چون شوهرم تک پسره خیلی دوست داره پسر هم داشته باشه تو مشهد دکتر خوب برای تعیین جنسیت قبل تر بارداری میشناسین؟یا تجربه ای داشتین برای تعیین جنسیت قبل از بارداری ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا ببین من الان تو اینستا تعیین جنسیتا میان برام تو اکسپلورم پر شده حتی خارجی ها هم سومی ک دختر م ...
خیلی بده اینجوری چون چند سال دیگه توازن جمعیت به هم میخوره اونوقت تعداد پسرا بیشتر از دخترا میشه واسه ازدواج به مشکل میخورن به نظرم باید آی وی اف تعیین جنسیت ممنوع بشه و برای هر کسی دو تا یه دختر یه پسر کاشت بشه
سلام ممنون رفتم ۹تا جنین تشکیل شده بود ۷تا قابل تعیین جنسیت بودن گفتن این ماه که پریود شدی استراحت کن ماه بعد بیا ۵میلیون ۹۰۰هم برای فریز ازمن پول گرفتن