2777
2789
عنوان

لالا لالا

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 94 پست
الهی بمیرم 😢😢😢گریه هاتو نبینم  توروخدا آروم باش براش قرآن بخون 😢😢😢صلوات بفرست. &nbs ...

ارامش چشام پر شد بنده خدا مگه چقد عمر داشته 😔😔😔😔😔😔😔

لطفا واسه حل مشكلم يه صلوات بفرست 🙏🙏🙏🙏🙏
لیمویی منکه پاک نیستم نمیتونم نماز بخونم تمرکز درست قران خوندنم ندارم وسط فاتحه چند بار تپق میزنم ...

عزیزم نگو این حرفو 😢😢منم براش صلوات میفرستم 

دلم داره ریش میشه 😢😢😢 خدا به تو و خانوادش صبر بده😢😢😢😢😢😢😢

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارامش چشام پر شد بنده خدا مگه چقد عمر داشته 😔😔😔😔😔😔😔

منم سمیرا😢😢😢😢 چرا دنیا آنقدر بده 😭😭😭😭

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
عزیزم نگو این حرفو 😢😢منم براش صلوات میفرستم  دلم داره ریش میشه 😢😢😢 خدا به تو و خانوادش صب ...

نمیگم کریه نکن😒😒

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
خدا صبر بده به خانوادش😔😔😔😔 ملیکا توام دعا کن براش امشب شب سختیه براش😔

لیمو چرا دنیا بده؟؟😢😢😢

اسكارلت عزيزم خدا به خانوادشو به تو صبر بده سخته واقعا ايشالا جاش تو بهشت باشه خدا بيامرزتش 😔😔😔😔😔😔😔

منم سمیرا😢😢😢😢 چرا دنیا آنقدر بده 😭😭😭😭

خيلييييييي نميدونم حكمت خدا چيه ايشالا همه جونا اخر وعاقبت بخير بشن 😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😢😢😢

لیمو چرا دنیا بده؟؟😢😢😢

اخه عزیز من چرا این جوری میکنی باز زبونم لال حالت بد میشه ها😔😔😔😔😔 

دنیای ارزش غصه خوردن نداره

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
اخه عزیز من چرا این جوری میکنی باز زبونم لال حالت بد میشه ها😔😔😔😔😔  دنیای ارزش غصه خوردن ن ...

عزیز دلم ببخشید دست خودم نبود 😢😢 بخدا . 

عزیز دلم ببخشید دست خودم نبود 😢😢 بخدا . 

فداتشم گریه نکنیاا 😘

من دارم واسش صلوات میفرستم نزدیک 300 رسیدم انشالله روحش آروم باشه😔😔😔 

خدا صبر بده به خانوادش و ملیکا🌹

توام فاتحه بفرست گلم😍

فداتشم گریه نکنیاا 😘 من دارم واسش صلوات میفرستم نزدیک 300 رسیدم انشالله روحش آروم باشه😔😔😔  ...

لومو گناه نداره من صلوات بفرستم با این وضع؟؟

چی نوشتی پاک کردی پستت و؟؟؟ چ گناهی؟

اخه من خونریزی دارم بخاطر اون نوشتم پاک کردم گناه نداره صلوات بفرستم

اخه من خونریزی دارم بخاطر اون نوشتم پاک کردم گناه نداره صلوات بفرستم

وای نمیدونم که ولی فکر نکنم گناه باشه خب صلواته دیگه

وای نمیدونم که ولی فکر نکنم گناه باشه خب صلواته دیگه

پس میفرستم 😘😘😘فدات شم مرسی که گفتی