2777
2789
عنوان

لالا لالا

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 94 پست

اسکارلت جان

بهت تسلیت میگم، انشالله خدا بهت صبر بده. از دست دادن جوون، از دست دادن یه دوست صمیمی خیلی سخته. خدا به دلت آرامش بده.

من کاملا درکت میکنم چون تقریبا یک ماه پیش دختر ۱۶ ساله دخترعمه ام هم تو خواب به خاطر سکته قلبی فوت شد😔😔😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکارلت جان بهت تسلیت میگم، انشالله خدا بهت صبر بده. از دست دادن جوون، از دست دادن یه دوست صمیمی خی ...

ای داد

کاش بیرون نمیرفت از خونه

قلبش ضعیف بود این چند روز هوا الوده بود نباید میرفت بیرون😭😭😭😭😭😭😭

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
خدا بهت صبر بده. ولی چه اسون پرواز کرده! حتما ادم خوبی بوده.

خوشگل 

خوش اخلاق

موفق

وای باورم نمیشه اون چشمای درشت عسلیش زیر یه من خاک باشه😭😭😭😭😭

همه حیفه ی چشماش رو میخوردن😭😭😭😭

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
خدا صبر بده به خانوادش😔😔😔😔 ملیکا توام دعا کن براش امشب شب سختیه براش😔

لیمویی منکه پاک نیستم نمیتونم نماز بخونم

تمرکز درست قران خوندنم ندارم

وسط فاتحه چند بار تپق میزنم

تو رو خدا شما یه کاری براش بکنید😭😭😭😭😭

خوشگل  خوش اخلاق موفق وای باورم نمیشه اون چشمای درشت عسلیش زیر یه من خاک باشه😭😭😭😭😭 همه ...

😢😢😢😢😢

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
لیمویی منکه پاک نیستم نمیتونم نماز بخونم تمرکز درست قران خوندنم ندارم وسط فاتحه چند بار تپق میزنم ...

نگو اینجوری عزیزم فداتشم 

من براش صلوات و فاتحه میفرستم روحش شاد باشه❤

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
بهترین دوستم بهترین همدمم 😭😭😭😭😭😭 ساقدوشم😭😭😭😭😭

الهی بمیرم 😢😢😢گریه هاتو نبینم 

توروخدا آروم باش براش قرآن بخون 😢😢😢صلوات بفرست.  

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤