2777
2789
عنوان

با یه پسری در ارتباطم

239 بازدید | 13 پست

رلم نیست باهم رفیقیم و ارتباطمون مجازیه 

خیلی پسر خوبیه چند ماهه هرروز باهم حرف می‌زنیم درباره مسائل عادی و روزمره

چند سال از من بزرگ تره و داره دکترای مهندسی شیمی میخونه

نگید چون مجازیه فیکه چون با اینکه نه فامیلیمو میدونه نه زیاد عکس براش فرستادم نه شماره ای از من داره ولی خیلی راحت بهم اعتماد کرده و هرروز ویدئو مسیج از محیط کارش برام میفرستاد،یه عالمه عکسشو برام فرستاده شماره دو تا خط هاش رو دارم اسم و فامیلی دقیقشو میدونم( اسمشو سرچ کردم توی نت پایان‌نامه دانشگاهش اومد یعنی فیک نیست) حتی درباره دوستاشم میدونم و خب خیلی بهم اعتماد کرده و صمیمی هستیم 

ولی من الان باید درس بخونم نمیتونم دیگه باهاش حرف بزنم 

شما بگید چطوری تمومش کنم که ناراحت نشه؟

نگید پیام داد توجه نکن اخرشب یه تایم محدود باهاش حرف بزن چون واقعا توانایی این کار رو ندارم باید یه جوری تمومش کنم

اگه دوستی باهاش برات مهمه بهش بگو فعلا در گیردرسامم هروقت تونستم خودم بهت پیام میدم 

اگه هم مهم نیس بگو راستش درگیر درسامم دیگه نمیتونم باهات صحبت کنم 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهش بگو من نزدیک امتحانام است چند روزی میخواهم گوشیم کنار بزارم نمیتونم باهات در ارتباط باشم

میخوام کلا تمومش کنم چون ارتباط بی فایده ای هست وقتی نمیتونم حضوریش کنم

دیوونه ای ؟ 

من رفیقم یه مدته به دلایلی نمیتونم باهاش حرف بزنم و اونم فک کرده توی این مدت که نبودم اصن حالشو از کسی نپرسیدم و برام مهم نبود که چطوره و الان خیلی راحت بیخیالم شده بعد من خودمو دارم میکشم تا دوباره باهاش دوست شه بعد تو به همین راحتی میخوای دوستیتو خراب کنی ؟ ببین درس خواندن خوبه خیلیم خوبه ولی نه در حدی که آدمای اطرافتو از خودت دور کنی و ازشون جدا شی 

بعد اصن تو خودتو بزار جای طرف فک کن یه رفیق داری که خیلی با هم صمیمیعین و هر روز با هم حرف میزنین بعد یهو بیاد بگه آره من نمیتونم باهات حرف بزنم بیا دیگه دوست نباشیم

اصن فک کردی اون لحظه چه حسی به طرف دست میده ؟ اگه میخواستی دوستش نباشی از اول باهاش صمیمی نمیشدی و نمیزاشتی بهت وابسته بشه

میخوام کلا تمومش کنم چون ارتباط بی فایده ای هست وقتی نمیتونم حضوریش کنم

یه چیزی هست که دوست دارم باهات خیلی صادقانه درمیون بذارم. مدتیه که حس می‌کنم این رابطه دیگه برام فایده‌ای نداره و ذهنم خیلی درگیره، مخصوصاً با درس و برنامه‌هایی که دارم. واقعاً نیاز دارم بیشتر روی خودم و آیندم تمرکز کنم. برام مهم بود که با احترام بهت بگم، چون برام ارزش قائل بودی. ممنونم برای وقتی که گذاشتی، و از صمیم قلب برات بهترینا رو آرزو می‌کنم. 🙏🌱 

این پیام بهش بده

دیوونه ای ؟ من رفیقم یه مدته به دلایلی نمیتونم باهاش حرف بزنم و اونم فک کرده توی این مدت که نبودم اص ...

ارتباط ما فقط مجازی بوده قصد دوستی و صمیمی شدن باهاشو نداشتم چون از اخلاقش خیلی خوشم اومد اتفاقی شد واقعا

من ۱۷ سالمه سال دیگه کنکوریم باید یه جوری تمومش کنم که به درسم لطمه وارد نشه

ایشون ۲۵ سالشه من هیج وقت نمیتونم باهاش دوست واقعی و حضوری باشم پس دوستیمون چه فایده ای داره؟!

خواستم مسدود کنم دلم برای غرورش سوخت چون خیلی خیلی پسر خوبیه

ارتباط ما فقط مجازی بوده قصد دوستی و صمیمی شدن باهاشو نداشتم چون از اخلاقش خیلی خوشم اومد اتفاقی شد ...

دقیقا چرا به این نتیجه رسیدی که نمیخوای باهاش دوست بمونی ؟ 

اگه نمی‌خوای دوست بمونی بهتر بود از اول دوست نمیشدی

دقیقا چرا به این نتیجه رسیدی که نمیخوای باهاش دوست بمونی ؟ اگه نمی‌خوای دوست بمونی بهتر بود از اول د ...

من یه سال دیگه کنکور دارم عزیزم 

همینجوریم معتاد گوشیم اگه بخوام چت هم بکنم که کلا نمیتونم از گوشی جدا بشم

اره خیلی اشتباه کردم ادامه دادم واقعا تا حالا آدم به این خوبی توی فضای مجازی ندیده بودم باعث شد باهاش صمیمی بشم ولی حالا موندم چکنم

من یه سال دیگه کنکور دارم عزیزم همینجوریم معتاد گوشیم اگه بخوام چت هم بکنم که کلا نمیتونم از گوشی جد ...

وقتی باهاش صمیمی شدی طبیعتاً جفتتون به هم وابسته شدین 

به نظرم رو خودت کار کن بتونی از گوشی استفاده کنی ولی کم 

و اینم بدون خیلی الان دلشون میخواد رفیقشون مثب رفیق تو باشه