2777
2789
عنوان

پوست چرب

50 بازدید | 7 پست

دوستان کیا پوستشون چربه ولی به چیزای اسانس دار حساسیت نشون میده من آبرسان و نرم کننده به بدنم و صورتم میزنم خارش  و قرمز جوشی میشه کلا به مواده اسانس دار واکنش میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا عادیه . مواد عطری به اکثر پوست ها چه چرب و چه خشک واکنش میده .

حتی اگه همون لحظه هم اثر نذاره به مرور باعث حساس شدن پوست و نابودی سددفاعی میشه .

محصولات فاقد عطر و اسانس و پارابن و الکل استفاده کنید .

مثلا شوینده سراوی_ ابرسان توریدن _ ضدافتاب راندلب 

تو برندای اقتصادی هم شوینده ژنو _ ابرسان و ضدآفتاب رویوال خوبن و فاقد عطر و بدون ایجاد حساسیت .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببین پوست من مثل عکسای گوگل روغنی نیست که داد بزنه ولی چرب و ایناس اما اخر نمیتونم بفهمم نوع پوستمو ...

سلام عزیزم پوست اینطوریکه وقتی شستیش بعد یه ساعت برق میزنم انگار آب تو صورتت ریختن من موقعی که از حموم میام بیرون به یه ساعت نمی‌کشه اینطور میشه البته من استرسم زیاد وقتی استرس زیاد باشه عرق میکنی عرق هم باعث چربی پوست میشه

کاملا عادیه . مواد عطری به اکثر پوست ها چه چرب و چه خشک واکنش میده .حتی اگه همون لحظه هم اثر نذاره ب ...

پوست برادرم و آبجیم هم چربه وای اصلا اونا پوستشون به چیزی حساسیت نداره کلا چیزای اسانس دار هم استفاده میکنن ولی من نرم ثمین اوره دار برا بدنم مورد استفادس و هر آبرسانی که مارک خوب باشه میزنم حتی میلاواتر و شوینده صورت پوستم حساسه