2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگیم نظم و دیسیپلین خودشو گرفت 

از اون 20 سالگی که تصمیم. گرفتم توی هر شرایطی سجاده بندازم بدون توجه به تیکه و کنایه. بدون توجه به خرف شیطون که میگفت ریا نکن، اون کار رو توی زمان خودش تحت هر شرایطی انجام بدم، تونستم نظم رو تمرین کنم 

اثر داشت توی کل زندگیم. توی سن مناسب ازدواج کردم. الحمدالله راضی هم هستم 

یه بچه ی گل هم دارم 

دیگرانم میدونن من اون ساعت برای خودمم، کسی مزاحمم نمیشه 

توی شلوغی دنیا وقت هایی دارم فقط برای خودم که بنظرم بالاترین نعمت بود برام

همسرمم همینجوره خداروشکر د با هم راحتیم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

من به علت یسری شبهه ها و ... ول کردم

خب خیلیی وقت پیش ها میخوندم و یه مرحله ای بود که دلشوره اینا داشتم یادمه

یه احساس ارامشی بهم میداد

ولی الانم بیشتر از گذشته با اینکه نماز نمیخونم خدارو کنارم احساس میکنم همیشه

اما فکر میکنم کلا باعث نظم میشه شاید

همین که با خدا ارتباط میگیرم برام ارزشمنده

شاید بگید خب همینجوری عادی با خدا صحبت کن و چرا نماز و.. ولی خیلی فرق داره وقتی سجده میکنی به خدا و قشنگ حس میکنی خدا نامحدوده و هرکس الان رو به سجده هست رو خدا میبینه

من ٦ ماهه دارم میخونم 

قبلش فقط ماه رمضونا میخوندم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من خیلی‌ وقته نخوندم 

تقریباً بعد از کلاس نهم شروع کردم اما الان خیلی‌ وقته نخوندم 

راستش تأثیر خاصی هم ندیدم فقط بعضی وقتا بعدش گریه میکردم که سبک شم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

اوووف نگم برات...من اول نماز رو سبک میشماردم و دیر میخوندمش الان سه سال اول وقت میخونم یعنی هم زندگیم  برکت گرفته و هم آرامش قلبم بیشتر شده...کتاب به نماز نگو کار دارم به کار بگو نماز دارم رو تو گوگل سرچ بزن دان کن بخونش🌸✨

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓
واسه منم دعا کن لیاقت پیدا کنم

عزیزم از خدا بخواه...حتما لیاقتشو داری که به دلت افتاده..الان دیگه اذانه همین الان بلند شو برو وضو بگیر بیا نمازتو بخون😍❤️

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓

یجور شده اذان بگن و من نخونم انگار دارم شکنجه میشم. 

دیگه سخت نیس چون عادت شده 

خدا توفیق بده روی حضور قلب کار میکنم، کما اینکه چند جلسه سخنرانی هم در باره ی این گوش دادم و کتاب دارم مطالعه میکنم 

خلاصه که زندگی دوتا بخش میشه، همینکه تصمیم بگیری اول وقت بخونی نه که حضور قلب داشته باشی.. فقط صرف اول وقت 

دوست و رفیقات هم میدونن تو اینجور هستی، کم کم اون هایی که ناباب بودن ازم جدا شدن چون من میخواستم نماز بخونم اونها جاهایی میرفتن که حتی نماز خوندن توش مسخره بود

رفته رفته تقید به همین یدونه راهمون رو جدا کرد 

برکت زمان هم یکی از اون چیزاییه که با تجربه باید بهش برسی 

یه وقت زمان برات صبر میکنه تا کارت تموم بشه من اینو خیلی حس کردم روزایی که خیلی سرم شلوغ بوده ولی نمازو گذاشتم اول.. زمان هم باهام. کنار اومده 

زمان مخلوق خداست، بی رحمه ولی مخلوق  خداست 

با نماز اول وقت میشه زمان رو کنترل کرد

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️