2777
2789
عنوان

ریتالین چطور میشه گیر آورد

85 بازدید | 10 پست

روانپزشکم برای adhd قرص اتوموکستین داده ولی تاثیری ندیدم. میخوام ریتالین بگیرم ولی نمیخوام ۵۰۰ تومن بدم برای ویزیت روانپزشکم. میتونم بهشون زنگ بزنم؟ 

ریتالین یک ماه حساب شده بخورم معتادش میشم؟ همین یک ماه مونده به کنکور میخوام پدرم در اومده

ریتالین با نسخه هم گیر نمیادیا باید خارجی باشه که نیست

خیلی اذیتم پنج دقیقه میشینم پای کتاب دلم میخواد پاشم برم بدوم. آشنا داریم داروخونه داره اون داره ریتالین به نظرت؟ ایرانیشم اوکیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامپزشک روانپزشک یا مغز و اعصاب باید نسخه و نامه بنویسه با کد ملی بری اگه داروخانه داشته باشن میدن

من روانپزشکم برام یه داروی دیگه نوشت اگه زنگ بزنم بهش و بگم که برام اوکی نبوده یه نسخه برام مینویسه یا باید دوباره برم پول ویزیت بدم بهش؟

من روانپزشکم برام یه داروی دیگه نوشت اگه زنگ بزنم بهش و بگم که برام اوکی نبوده یه نسخه برام مینویسه ...

اگه آدم منصفی باشه و اگه نخواد کاری بکنه میتونه یکم صحبت کنه باهات ازت سوال بپرسه داروی جدید بهت بده

فقط حتما بگو کنکوری هستی و نمی خوای منگ بشی

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت