2777
2789
عنوان

هیچی خوشحالم نمیکنه چرا

106 بازدید | 13 پست

شدم یه آدم افسرده من قبلا بقیه رو نصیحت میکردم هرکی ناراحت و غمگین بود انقدر باهاش حرف میزدم انقدر درکش نمیکردم که فک میکردم همش ادا و اصوله 

اما الان خودم شدم یکی از اونا حتی شاید بدتر

احساس میکنم هیچ چیز تو دنیا دیگه خوشحالم نمیکنه

اهدافی که قبلا داشتم خودمو تو رسیدن بهشون تصور میکنم میبینم اصلا حالم خوب نمیشه

قبولی کنکور ، ....و خرید فلان ماشین و نقل مکان به شهر مورد علاقم

دیگه هیچکدوم هدف من نیست دیگه با اینا حالم خوب نمیشه حتی اگر برسم بهشون

بااینکه همه چیز خوبه 

سالمم خانوادم خوبن اوضاع مالی خوبه .... ولی من دیگه دست خودم نیست  حالم خوب نمیشه 

کم حرف شدم و فقط به مرگ و حس آرامش و راحتیش فکر میکنم

از بیرون رفتن متنفرم 

از معاشرت بیزارم و در عین حال احساس تنهایی و طرد شدن بی دلیل دارم 

ببخشید اگر باعث شدم کسی تو این تاپیک به هر دلیلی ناراحت بشه اینا فقط مِن باب درد و دل بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید زیادی همه چی و داری من الان از فروشگاه برگشتم یکم خرید کردیم انقد حالم خوب شد که

اصلا نمیدونم شاید 

فکر نمیکنم به این چیزا ربط داشته باشه من قبلا واسه یه جورابم ذوق میکردم الان دیگه نه برا هیچ چیز

طبیعه. از فصل هم میشه. تو بهار آدم این جور میشه. بعدا خوب میشه. آدم هیچی خوشحالش نمی کنه. و البته این حسم یه پیام هست از طرف خدا که دیگه وقتشه از ذهن بیرون بیایی و در لحظه زندگی کنی و به من زنده بشی. برنامه ی گنج حضور کلید خیلی بهتون کمک میکنه همانطور که به من کمک کرد چون مثل شما شده بودم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

یه ساعت پیش یه کلیپ در مورد بچه های دهه نودی دیدم دنیا رو سرم خراب شد . یکی شون عرق میخورد یکی شون عشق لاتی بود . دختر و پسر تو سن کم رل میزدن . دنیا واقعا وحشتناک شده . یه جوری بشه بگیم کاش کره شمالی زندگی میکردیم .