2777
2789

سلام بچه ها من یه مدت ب شدت افسرده شدم، انگیزه هیچ کاری ندارم حتی دیگه ب اهدافمم فکر نمیکنم ب شدت همچی برام پوچ شده، دلم میخواد بریم حتی آرزوی مرگ دارم بخدا ، انگار از دنیا سیرم هیچی خوشحالم نمیکنه حتی حوصله پارنترمم ندارم دوست ندارم زیاد دورم نباشه  بااینکه دوسش دارم ، از همه چی سردم

قبلا خیلی پر انرژی بودم خیلی برا اهدافم تلاش میکردم اصلا زندگی برام قشنگ بود حتی با وجود سختی هاش واقعا هم داشتم ب اهداف می‌رسیدم  

ولی الان نه فقط دلم میخواد بمیریم همین ب شدت هم ریزش موی بی دلیل گرفتم آزمایش دادم چیزیم نبود یکی بهم گفت نشونه هات مثل کسی هست ک براش جادو کردن 

کسی از این چیزا سر درمیاره خودم چیزی ازش بلد نیستم؟ آیا درست گفته؟ اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
منم ایجورم خب از همون کسی ک بهت گف میپرسیدی!

گفت میدونم نشانه جادو ولی نمیدونم چ جوری خوب میشی باید بری پیش کسی ک سر دربیاره

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم ولی مطمئنم جادو نیست یه جور افسردگیه

خودت باید به خودت کمک کنی حالتو خوب کنی دوباره انگیزه ات رو جمع کن

من شوهرم متوجه تغیر اخلاقم شد منو هول داد تو شرایطی که آرزوشو داشتم دوباره دارم تلاشمو میکنم زندگیمو تغیر بدم 

انشالله توام میتونی 

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

دنبال اینجوری چیزا نرو بیشتر گرفتارتر میکنن استرست بیشتر میشه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

عزیزم افسردگی داری باید بری پیش مشاور گفتی ریزش مو داری شاید از استرس یا کمبود ویتامینی چیزی هست جاد ...

چه میدونم آزمایشات مختلف دادم همه اوکی بودن از طرفی توی زندگیم اتفاق بدی نیفتاده ک بخوام افسرده بشم زندگیم مثل گذشته س نمیدونم شایدم حق با شما باشه 

ی دعانویس خوب پیدا کن تو شهر یا روستاتون 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

جادو نیست درسته از علائم سحر ریزش مو هست ولی در کنارش باید یسری علائم دیگ داشته باشی 

الکی پیش دعانویس نرو پای اجنه ب زندگیت باز نکن 

اگر حس میکنی دعا سحری داری نماز اول وقت فراموش نشه معنویتت زیاد کن نماز حضرت زهرا بخون آیه الکرسی زیاد بخون ناس فلق 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید