2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به پوستت داره. به نظرم گندمی ۱ بیشتر میخوره سفیدی ۳. من خودم رنگای تو مایه های یک بهم بیشتر می ...

۱ رو منم دوست دارم تناژ آجری و قهوه آیه 

آیا شماهم منظورتون همین رنگاست

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
بستگی به پوستت داره. به نظرم گندمی ۱ بیشتر میخوره سفیدی ۳. من خودم رنگای تو مایه های یک بهم بیشتر می ...

سفیدم ولی پوستم به جوریه تقریبا همه ی رنگا بهم میاد به جز رنگای خیلی نود بژ طور. من خودم عاشق یک شدم. اصلا نمیخواستم بخرم همین جوری گفتم بذار تست کنم یهو دیدم رنگش عالیه. ولی بین این سه تا موندم. یکی دو تا بیشتر نمیخوام بخرم چون از این برند یه دونه دیگه هم دارم. همونی که بالای سه هست رو دارم.

سفیدم ولی پوستم به جوریه تقریبا همه ی رنگا بهم میاد به جز رنگای خیلی نود بژ طور. من خودم عاشق یک شدم ...

همون یک رو بخر. بعد ترکیب کنی با اون که بالای سه هست میشه شبیه سه:))))))

مارکش چی هست؟ راضی هستی ازش؟

همون یک رو بخر. بعد ترکیب کنی با اون که بالای سه هست میشه شبیه سه:))))))مارکش چی هست؟ راضی هستی ازش؟

اتفاقا خودمم بهش فکر کردم 😅 چون خیلی استفاده نمیکنم ولی دوست دارم رنگای مختلف داشته باشم.

Maybelline Super Stay Vinyl Ink

آره خوبه. اگه درست زده بشه موندگاره و پاک نمیشه. توی مشخصاتش گفته تا ۱۶ ساعت میمونه ولی برای من تا ۲۴ ساعت هم مونده چون زیاد غذا نمیخورم.