2777
2789
عنوان

چرا اینجا فیکا فتیش کتک دارن

214 بازدید | 24 پست

زدم تو دهن مادرشوهرم 

شوهرم با قندون زد تو سرم 

بچمو از بالکن انداختم پایین 

بابامو کتک زدم 

جاریمو گرفتم زیر مشت و لگد 

خواهرمو با قیچی به قتل رسوندم 

چتونه؟😂

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنن دروغ هاشون آسیب زننده نیست 

درحالی که ترویج خشونت و بازی با احساسات بقیه اس

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

کی اونی که شوهرش با چرخ گوشت سامسونگ زده بود تو سرشو یادشه😂😂😂😂😂

من اینو یادم نیست 

ولی اونی که با سایه زیر چشمشو کبود کرده بود یادمه 😂

یه روز میفهمیم این تاپیکا همش زیر سر مونا تهرانیه برای اینکه بازدید سایتش بره بالا😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

فکر میکنن دروغ هاشون آسیب زننده نیست درحالی که ترویج خشونت و بازی با احساسات بقیه اس

به مسئله خوبی اشاره کردین به ذهن خودم نرسیده بود 

مثلا یه نوجوان ۱۲_۱۳ ساله که تعدادشون تو سایت کم هم نیست و توانایی تشخیص راست رو از دروغ ندارن، از این سبک تاپیکا رو ببینه.  این دروغا خودکنترلی بچه رو از بین می‌بره، فکر میکنه وقتی عصبانیه میتونه آسیب بزنه و کتک زدن یه چیز عادیه