2777
2789

خیلی نگا میکنه به همه خیلیییییی حالا من ک پیششم نگا میکنه من نباشم میخواد چی بشه

فقطم ب دخترا نگانمیکنه ها به پسر و پیرمرد و زن و دختر و بچه ها به همه چی و به همه کس نگا میکنه میگه عادت کردم ۴ ساله باهاشم ۴ ساله دارم راجب این موضوع جنگ میکنم بخدا

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

کتلت درست کن

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم همینه.به همه نگاه میکنه .میگه نگا میکنم دیگه نمیخورمشون که😐

شوهر من میگه عادت کردم

میگه نگا کردن با دیدن فرق داره من فقط نگاه گذری میکنم نمیبینمشون😐😐

اگر اینقدر موجب آزار و رنجشتون هست و ایشون تغییر نمیکنن یا باید تحمل کنید یا جدا بشید راه سومی نداره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوب پسر و پیرمرد مشکلش چیه ؟کور که نیست میبینن همرو دیگه

منظورم اینه به همه چیز و به همه جور ادم نگا میکنه فقط ب دخترا نگا نمیکنه

عادت داره رو فضولی هست هیز نیست فقط به همه جا نگاه می‌کنه عیبی نداره خب زیاد😂

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

عادت داره رو فضولی هست هیز نیست فقط به همه جا نگاه می‌کنه عیبی نداره خب زیاد😂

بخدا الان از بیرون برگشتیم دوباره دعوامون شد و زد بیرون میگه ازاین ب بعدهیچ جا نمیبرمت بیرونو زهرمار میگنی😂😂😂