2777
2789

بچمو از پوشک گرفتم رفته تو دوسال وهفت ماه اوایل اصلن خبر نمیداد ودوست نداشت بره الان چند وقته خیلی دوست داره دستشویی میره پی پی وادرارش رو چند بارخبر کرده اما از اونورم هنوز زیاد نجس میکنه دوهفته اس گرفتمش میخواستم باز پوشکش کنم الان موندم داره یاد میگیره یا نه پوشک کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه پوشک نکن.حدالامکان تا یکی دوماه جایی نرو ک مجبور ب پوشک کردن نباشی.شورت آموزشی پاش کن عالیه دیگه کثیف نمیشه جایی.جنس خوبش و بخر.کم کم عادت میکنه میگه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
نه دیگه پوشک نکن.حدالامکان تا یکی دوماه جایی نرو ک مجبور ب پوشک کردن نباشی.شورت آموزشی پاش کن عالیه ...

ممنون عزیزم اره همش خونه موندم جایی نرفتم میخواستم پوشکش کنم که چند روزه خودش خبر میده کمابیش

نه پی پی نمیکنه کامل یکم ازش درمیره

خوب هنوز درکش رو نداره.

پسر منم اولش اینطوری بود دیر میگفت تا یکم پی پی میشد شلوارش.

بعد دوسه هفته یاد گرفت هم کنترل کنه هم زود بگه.

بنظرم دیگه پوشک نکن تا دچار دوگانگی نشه

خوب هنوز درکش رو نداره.پسر منم اولش اینطوری بود دیر میگفت تا یکم پی پی میشد شلوارش.بعد دوسه هفته یاد ...

باشه عزیزم قبلش بهم خبر میده اما یکم دیرتر ببرم شورتش رو کثیف میکنه

ممنون عزیزم اره همش خونه موندم جایی نرفتم میخواستم پوشکش کنم که چند روزه خودش خبر میده کمابیش

آره طول میکشه منتها راحت میشی دیگه.زود زود ببرش دسشویی هر وق جیش کرد تشویقش کن.رو دیوار دسشویی برچسب بزن.کم کم عادت میکنه

خوب هنوز درکش رو نداره.پسر منم اولش اینطوری بود دیر میگفت تا یکم پی پی میشد شلوارش.بعد دوسه هفته یاد ...

شبشو بلند میکردی یا دیگه نمیکرد

دختر من شب که اصلا پانمیشه ببرم بره دستشویی روزارو اوکیه

آره طول میکشه منتها راحت میشی دیگه.زود زود ببرش دسشویی هر وق جیش کرد تشویقش کن.رو دیوار دسشویی برچسب ...

اره برچسب ورنگ انگشتی خریدم خودشم دوست داره بعضی وقتا الکی هم میگه جیش دارم بره بازی کنه

اره برچسب ورنگ انگشتی خریدم خودشم دوست داره بعضی وقتا الکی هم میگه جیش دارم بره بازی کنه

خوب کاری کردی عزیزم انشاالله بسلامتی از پوشک بگیری