2777
2789
عنوان

😭امشب چجوری پذیرایی کنممم

702 بازدید | 36 پست

اینقدر هول و استرس دارمممم که نمیتونید درک کنید

شیرینی خانوادم نخریدن هنوز

به نظرتون  زشته شیرینی که اونا میارنو باز کنیم و بزاریم توی شیرینی خوری و تعارف کنیم؟

بعد من تمایل ندارم چایی بگردونم میخام بدم یکی از اعضای حانوادم بگردوننن 

به نظرتون خیلی زشتهه؟

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

یادش بخیر من تا لحظه زدن زنگ داشتم درس میخوندم 

انقدر درس خون 😂

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادش بخیر من تا لحظه زدن زنگ داشتم درس میخوندم انقدر درس خون 😂

منم تا اخرین لحظه درحال تدارک دیدنم اصلا حس نمیکنم عروس منم 

بیشتر استرس ندارک و پذیرایی و دارمم 

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

أه چقد من بدم میاد از این رسم و رسوماتکاش مث اروپاییا بودیم

یه سری رسم و رسوما کلا غلطه

منم تا اخرین لحظه درحال تدارک دیدنم اصلا حس نمیکنم عروس منم بیشتر استرس ندارک و پذیرایی و دارمم

آها 

من موقعی رو گفتم که خودم قرار بود عروس شم

پس عروس کیه؟

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠