2777
2789
عنوان

دردودل یه مادر نی نی سایتی

202 بازدید | 22 پست

نمی دونم همه چیز از کجا شروع شد که اون شد همه چیزه من و منم شدم همه چیز زندگیش... اگه یروز ازم بپرسن که از به دنیا اومدن  نگه داشتن بچه هات راضی ای یا نه... بی درنگ میگم اونا فرصتایین که خدا توی زندگیم قرار داد ولی... مادراهم یروزی خسته میشن، دلشون استراحت میخواد... دلشون میخواد یروز بی فکرو مشغله یه گردشی برن... دلشون میخواد به جای اینکه صبح تا شب به فکر ناهارو شام باشن به فکر سفر باشن یا به جای اینکه همیشه ی خدا به هاطر بوی غذایی که گرفتن حموم باشن، یبارم شده جلوی آینه به خودشون برسن یا حتی از خریدن لباس موردعلاقشون بگذرن تا برای مواقع مهمتر پس انداز کنن... درسته مادر بودن خیلی سخته و شاید بخاطر همینه که مادرمو به خاطر ظلمایی که در حقم میکرد بخشیدم

صرفا یه تاپیک دلیه، لطفا... توهین نکنین

مامان پنج تا کوچولوی پر دردسر که باباشون از همه دردسر ساز تره                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همینطور من جونم دخترانه ولی مخصوصا الان که باردارم واقعا دلم میخواد لحظه های استراحت کنم یکم ذهنم آروم باشه 

خدا قوت به شما 

متاسفانه زندگی های الان همه ی زحمت بچه با مادره، قبلنا بچه کنار بچه های فامیل و کوچه بود حداقل مادر چند ساعت وقت آزاد داشت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا همینطور من جونم دخترانه ولی مخصوصا الان که باردارم واقعا دلم میخواد لحظه های استراحت کنم یکم ذ ...

دقیقا.. دراز بکشمو بگم آخیش... 

مامان پنج تا کوچولوی پر دردسر که باباشون از همه دردسر ساز تره