2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید🥺❤️‍🩹🐾

166 بازدید | 15 پست

دو روز پیش تو خیابون یه توله سگ پیدا کردیم روش کلی مگس. و اینا بود من فکر کردم مرده 

خلاصه بردیمش دکتر دیستمپر و کم خونی و عفونت خون داره و انگل هم داره مه مثل کرم میمونه و اندازه مورچه ست و از جای مدفوعش در میاد خیلی ببخشید🥲

الان گذاشتیم توی تراس

شوهرم نمیذاره زیاد نزدیکش شم میدونه اگر برم پیشش کلی کریه میکنم و اینا

هر روز دو تا سرم داره یه صبح یه شب 

آمپول هم میزنه صبا

صبح میبریم دامپزشکی ولی شب برای سرمش شوهرم خودش میزنه 

بردتش حموم از کمر به پایینش رو شست خیلی بچس خیلیی یک کیلوعه فکر کنم یک ماهه اش اینا باشه

اصلا نمیدونم غذا میخوره یا نه از شوهرم میپرسم جواب نمیده ولی مثل اینکه اشتها داره ولی کم 

تا اونجاییی که میدونم از بینی اش اینا هم ترشح نمیاد 

تروخدا دعا کنید زنده بمونه گناه داره از سهیلیه پیدا کردیم 

لطفااااا حتما بهتون خبر میدم در چه وضعیه💔❤️‍🩹

میبوسم روی ماهتون رو❤️❤️

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم امیدوارم حالش خوب شه

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

هعی

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

کجا تحویل بدم بنظرت؟ نه عزیزم واگیردار به انسان نیست ولی خب کثیفه الان

حتما یه مرکز هست برای درمانش 

با وجود بچه کوچیک سه تا گربه نگه داشتی بابا بچه مریض میشه 

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

حتما یه مرکز هست برای درمانش با وجود بچه کوچیک سه تا گربه نگه داشتی بابا بچه مریض میشه

نه عزیزم نگران نباش دخترم چیزی اش نمیشه از دکتر پرسیدم تازه خیلی بینشون فاصله هست فقط شوهرم دست بهش میزنه

گربه ی اولم رو برده بودم همچین مرکزی تازه آشنا بودن بچه اندازه کف دست بود اون موقع 

چون یه چشمش زو تخلیه کرده بودن مجبور شده بودم نگهش دارم

رفته بودم بهش سر بزنم عین مرده ها افتاده بود قشنگ 

اسکلت شده بود هاا

اصن یه وضعی بود طفلی❤️‍🩹

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

خوش ب حالت...اونقد مشکلات دارم ک حتی نمیتونم خودمو درمان کنم...خدایا شکرت

عزیزم این کل مشکلات من نیست فداتشم

این هم یه موجود زنده اس و داره نفس میکشه

الهییی جرا اخه قشنگم؟

ایشالا تو هم زود زود زود خوب میشی🫂❤️🦋

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️