تو نی نی سایت هی میگن اینجوری شد خواستم بگم بسه انقدر به بقیه اهمیت دادین فلانی ناراحت شد چیکار کنم بهش برنخوره والا یکبار به حرف دل خودتون اهمیت بدین چرا خودتونو رنج میدین برای بقیه هرکاری دوست دارین بکنین از اون خوشتون نمیاد قطع ارتباط کنید زندگی یکبار بیشتر نیست دوروز دیگه باخودتون میگن ارزش نذاشت خودمو عذاب دادم برای حرف بقیه هرکاری که بهتون ارامش میده انجام بدین گور بابای مردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا...خیلیا هم میگن تو دوران عقدم میخوام طلاق بگیرم بخاطر حرف مردم نمیگیرم اگه خیلی اذیتی و به این نتیجه رسیدی که طرفت آدم اهل نیست طلاق بگیر چند سال دیگه با یه بچه مجبوری برگردی خونه پدرت
اگر تو زندگی بپذیرید خیلی از آدمها عمدی بدجنسن، دیگه هی تلاش نمیکنید از رفتارشون برداشتهای خوب داشته باشید یا با نگه داشتنشون تو زندگیتون خودتون رو عذاب بدید.
بدجنسه دیگه ولش کن.
درضمن اگر با بقیه بدجنسه یه روز با تو هم میشه.
“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)