2777
2789
عنوان

یک نصیحتی داشتم واسه هممون

200 بازدید | 16 پست

تو نی نی سایت هی میگن اینجوری شد خواستم بگم بسه انقدر به بقیه اهمیت دادین فلانی ناراحت شد چیکار کنم بهش برنخوره والا یکبار به حرف دل خودتون اهمیت بدین چرا خودتونو رنج میدین برای بقیه هرکاری دوست دارین بکنین از اون خوشتون نمیاد قطع ارتباط کنید زندگی یکبار بیشتر نیست دوروز دیگه باخودتون میگن ارزش نذاشت خودمو عذاب دادم برای حرف بقیه هرکاری که بهتون ارامش میده انجام بدین گور بابای مردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا...خیلیا هم میگن تو دوران عقدم می‌خوام طلاق بگیرم بخاطر حرف مردم نمی‌گیرم اگه خیلی‌ اذیتی و به این نتیجه‌ رسیدی که طرفت آدم اهل نیست طلاق بگیر چند سال دیگه با یه بچه مجبوری برگردی خونه پدرت

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

دقیقا...خیلیا هم میگن تو دوران عقدم می‌خوام طلاق بگیرم بخاطر حرف مردم نمی‌گیرم اگه خیلی‌ اذیتی و به ...

اره بلاخره  یک روز مجبور میشن تحمل یک حدی داره خسته میشی پس همون اول خودتو راحت کن

حیف که امروز چهل و چهار سالمه فهمیدم یه حقیقته شمایی که جوونید از همه ی اونایی یا چیزایی که باعث نار ...

منم همین کارو میکنم یک مدت ادما ارامشو بهم ریختن خودم رابطمو قطع کردم ارزش نداشت

اگر تو زندگی بپذیرید خیلی از آدمها عمدی بدجنسن، دیگه هی تلاش نمیکنید از رفتارشون برداشت‌های خوب داشته باشید یا با نگه داشتنشون تو زندگیتون خودتون رو عذاب بدید. 

بدجنسه دیگه ولش کن. 

درضمن اگر با بقیه بدجنسه یه روز با تو هم میشه.

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
بسیار موافقم کاش همه بودن فقط خود آدم ارزش داره نه اطرافیان

اره ادما موقعه که لازمت دارن میخوانت یک بی توجهی باعث میشه کلا قیدتو بزنن پس همون بهتر صدتو نزاری واسه کسی

اگر تو زندگی بپذیرید خیلی از آدمها عمدی بدجنسن، دیگه هی تلاش نمیکنید از رفتارشون برداشت‌های خوب داشت ...

کاملا موافقم اون ادم بدجنس با خودتم یک روزی همون کارو میکنه ادمای خوش رفتار باید نگه داری نه ادمایی که انرژی منفی بهت میدن

من دوتا دوست داشتم قصد داشتن زندگیمو بهم بزنن همش بد همسرم و میگفتن الان چند وقته ولشون کردم راحت شد ...

خوب کاری کردی اصلا نهایی بهتره تا با هر کسی دوست بشی