2777
2789

خیلی معذرت میخوام ولی انگار به انگلیسی ماهور معنی فا.حشهِ من میده. اینو از یه خانمی شنیدم که اسم دخترشو اول ماهور گذاشته بود بعداً بخاطر این مسئله اسم دخترشو عوض کرد الان دخترداییم میخواد این اسمو رو بچش بذاره بنظرتون بهش بگم؟ چون در آینده قصد مهاجرت دارن

بنظرتون ممکنه موقع صدا زدن با my whore اشتباه گرفته بشه برای انگلیسی زبان ها؟

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عسل چکار دارید؟تا حالا نشنیدم

عسل با asshole  یکم قرابت آوایی داره

اون کلمه ینی ماتحت گشاد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تلفظش یکم فرق داره با ماهور

یعنی اشتباه گرفته نمیشه؟

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)