خیلی فرق نداره ، استیل ترک هم دیدم بعد مدتی لکه شده، من فعلا راضیم از پارس استیل
یه ست چدن یا تفلون نچسب میخوای اینو من مدل خاصی بهت معرفی نمیکنم به سلیقه و بودجه خودت هرچی بگیری خوبه.
اما به جز اون ، قابلمه های کارال رو سرچ کن درباره ش
مامانم ده پونزده سال زیر دستش بودن دیگه امتحانشو پس داده بود منم گرفتم
من خیییلی از اینا استفاده میکنم، جنسشون جوریه که اصطلاحا کتک خور هستن، با قاشق فلزی و سیم ظرف شویی و ... هیچ مشکلی پیش نمیاد واسشون چون ذرات خطرناک ندارن که وارد غذا بشه
اگه به اندازه کافی داغ بشه نچسب هم میشه.
خورشتام همیشه تو این قابلمه های کارال هست، از تابه ش هم خیلی وقتا به عنوان قالب پیتزا توی فر استفاده میکنم اینم میتونی چند تیکه که بیشتر لازمه بگیری .