2777
2789
عنوان

تجربه خرید سرویس قابلمه استیل

156 بازدید | 13 پست

دوستانی که قابلمه استیل دارند و استفاده کردند چه برندی خوبه؟ برای جهیزیه می‌خوام ، پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم دوستان عزیزم🫡♥️

بین برندهای ایرانی MGS بهتره یا پارس استیل؟!

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
کرکمازدارم استفاده نمیکنم مگراینکه توش شیربپزم یاچیزی آب پزکنم استیل به دردپخت وپزنمیخوره مفتم گرونه

پس چه جنسی خوبه؟ برای جهیزیه می‌خوام میشه راهنماییم کنی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون دوتا سرویس کامل داشتم فقط یه تابه و قابلمه تک ، پارس استیل گرفتم اونم سایزی که اندازه دو سه نفر باشه .

تابه مرتب زیر دستمه، قابلمه خیلی کمتر چون آخرش واسه پخت برنج نچسب ها رو ترجیح می‌دم.

به نظرم استیل رو تیکه ای و کاربردی بگیر ست کاملش نیاز نمی‌شه. 

من چون دوتا سرویس کامل داشتم فقط یه تابه و قابلمه تک ، پارس استیل گرفتم اونم سایزی که اندازه دو سه ن ...

ممنون عزیزم پارس استیل بنظرم بهتره نه؟ 

برند قابلمه خوب چی معرفی میکنین

ممنون عزیزم پارس استیل بنظرم بهتره نه؟ برند قابلمه خوب چی معرفی میکنین

خیلی فرق نداره ، استیل ترک هم دیدم بعد مدتی لکه شده،  من فعلا راضیم از پارس استیل

یه ست چدن یا تفلون نچسب میخوای اینو من مدل خاصی بهت معرفی نمی‌کنم به سلیقه و بودجه خودت هرچی بگیری خوبه.

اما به جز اون ، قابلمه های کارال رو سرچ کن درباره‌ ش

مامانم ده پونزده سال زیر دستش بودن دیگه امتحانشو پس داده بود منم گرفتم

من خیییلی از اینا استفاده می‌کنم، جنسشون جوریه که اصطلاحا کتک خور هستن، با قاشق فلزی و سیم ظرف شویی و ... هیچ مشکلی پیش نمیاد واسشون چون ذرات خطرناک ندارن که وارد غذا بشه

اگه به اندازه کافی داغ بشه نچسب هم می‌شه‌.

خورشتام همیشه تو این قابلمه های کارال هست، از تابه ش هم خیلی وقتا به عنوان قالب پیتزا توی فر استفاده می‌کنم اینم می‌تونی چند تیکه که بیشتر لازمه بگیری .

خیلی فرق نداره ، استیل ترک هم دیدم بعد مدتی لکه شده، من فعلا راضیم از پارس استیلیه ست چدن یا تفلون ...

ممنون عزیزم♥️