2777
2789

من اصلا جوونی نکردم زندگی تازه عقد کردم یکم زندگیو فهمیدم دیگه مامانم هرجا رفتم زنگ نزد جیغ جیغ کنه با این حال شوهرم میگه تا عروسی کردیم یعنی چند ماه دیگه فوری بچه دار شیم،،،خونش به اسم مامانشه میگه همینه که هست و تازه میگه دختر دار بشم اجازه نمیدم از در خونه بره بیرون

با این شرایط شما زود بچه دار میشدید؟

نه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زود ک هیچی

کلا بچه دار نمیشدم

چ خودخواه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

نه 

زود که هیچ،کلا بچه دار نمیشم تا تفکرش درست بشه 

اگر درست بشه البته!

خدایی تو دوران شناخت چی کار میکنید که تازه بعد عقد میفهمید تفکر ادما چیه😐

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...