من اصلا جوونی نکردم زندگی تازه عقد کردم یکم زندگیو فهمیدم دیگه مامانم هرجا رفتم زنگ نزد جیغ جیغ کنه با این حال شوهرم میگه تا عروسی کردیم یعنی چند ماه دیگه فوری بچه دار شیم،،،خونش به اسم مامانشه میگه همینه که هست و تازه میگه دختر دار بشم اجازه نمیدم از در خونه بره بیرون
نه بابا زود بچه دار شدن از نظر من اشتباهه مگه دیگه ناخواسته یا تو عقد چیزی بشه
وگرنه حداقل دو حداکثر پنج سال زن و شوهر باید دو تایی از حضور هم لذت ببرن مسافرت برن الانم مثل قبل نیست ازمایش میدین هر دو از لحاظ مردانگی و زنانگی اس پرم تخمک و .... اگه مورد خاصی نباشه زن تا چهل و چند سالگی هم میتونه مادر بشه مرد هم بیشتر
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نمیدونستم خونش قراره به اسم مادرش بمونه در کل مهربونه و آرومه
این موضوع مهم نیستا
موضوعی که تفکرش سر دختر هست مهمه
اونو اوکی کن بعدش بچه
تا ۴سال هنوز فرصت خوبیه
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...