2777
2789

اینایی که هرچی بگی میگن چشم

هیچ جا نظر ندارن

اعتراض ندارن

با همه چی میسازن تو سرشونم بزنی صداشون در نمیاد

هیچ ایده ای ندارن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

شاید منظور ساکت و بی انرژیه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا کلا دخترای شیطون و برونگرا دوست دارن

من درونگرام برامم مهم نیست اینا چی دوست دارن بالاخره بین ۸ میلیارد جمعیت یکی پیدا میشه منو همینطوری دوست داشته باشه و عاشقم شه

همچنان امیدوار

اینایی که هرچی بگی میگن چشمهیچ جا نظر ندارناعتراض ندارنبا همه چی میسازن تو سرشونم بزنی صداشون در نمی ...

زن مرد نداره من خودم بشدت برون گرا وپزانرژی ام حتی اگه حالم بد باشه حتی زنام از ادم حوصله سربر خوششون نمیاد

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

مردا کلا دخترای شیطون و برونگرا دوست دارنمن درونگرام برامم مهم نیست اینا چی دوست دارن بالاخره بین ۸ ...

اگ معیار دوست داشتنی بودن مردا باشن باید بگم اونا دختر بده رو دوس دارن

اگ معیار خدا باشه، دختر پاک