2777
2789

دوازدهمم امتحان شبه نهایی ۳ تا داشتیم ریاضیو نرفتم بدم ، حالا معلمه نمیدونم شمارمو از کجا پیدا کرده اومده پیام داده از مستمرت کم میشه 

در مورد شبه نهایی حق دارن از مسمتر کم کنن؟؟ اونم دوازدهم؟ 

میخواستم محل نزارم اما گفتم خوبه منم پیامش بدم که غیر قانونیه بخوای از مستمر کم کنی و این حرفا 

حالا پیام بدم یا بیشتر لج میکنه و محل نزارم کلا؟؟

فعلا چیزی ندارم بنویسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درس دیگه داشتم و شرایط نداشتم این یکیو امتحان بدم ، همه جام میگن معلم حق نداره کم کنه از مستمر

واقعا چقد بعضی معلما....😑

آخه حالا من امتحان ندادم چه ضرری به تو میرسه

فعلا چیزی ندارم بنویسم

لطفامودبانه باهاش برخوردکن وبگواون تایم مشکل داشتم ونتونستم شرکت کنم من محصل وظیفه ام درس خوندن ولی اون تایم مشکل داشتم وامیدوارم تلاش اموکنم نمره نهایی امو خوب بگیرم وشمابراساس اون نمره بهم مستمربدین

گاهی انسانم آرزوست
من درس دیگه داشتم و شرایط نداشتم این یکیو امتحان بدم ، همه جام میگن معلم حق نداره کم کنه از مستمرواق ...

ببین سعی کن همیشه بااحترام طرف وشرمنده کنی منم یه زمانی یه دبیر داشتیم افتضاح ازمن بدش میومد بخدااسی کاری کردم بااحترام که شددوستم 

گاهی انسانم آرزوست