2777
2789

سلام دوستان یکهفته ای میشه خون میاد خسته شدم منم نواربهداشتی نمیذارم کارم شده کهنه شستن خداروشکر دردندارم ولی مدام خون قرمز میادچکارکنم

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

حتما هنوز بقایا داری 

ولی تا ۱۰ روز معمولا هست هونریزی بعدش در حد لکه و کمتر حدود ۱ ماه هم ممکنه لکه ها برن و بیان

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه.من تا دوهفته خونریزی داشتم.بعدشم ‌که قطع شد یکی دوبار بعد رابطه باز خونریزی داشتم. ۳هفته ای ش ...

سلام جنین چندوقتش بود برای من۲۷روز یکماه نشده بود

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

[QUOTE=381540257]حتما هنوز بقایا داری  ولی تا ۱۰ روز معمولا هست هونریزی بعدش در حد لکه و کمتر حدود ۱ ماه هم ممک ...[/QUOTE فرودین ۲ماهه داشتم خونریزی سنگین داشتم یکهفته بعد پاک شدم موعد قاعدگیم لکه بینی تا۳روز داشتم باز هفته بعدش یک حمام خیلی کوتاه رفتم درجا بخونریزی افتادم 🥺اگر دوباره بارداری بوده باشه۲۷روزه بوده 

بارداریم پوچ بود جنین تشکیل نشد اصلا.ولی ساک بارداریم تقریبا ۶هفته بود.

بارداری پوچ یعنی چی چجوری ممکنه بارداری باشه ولی بچه نباشه😳 

بارداری پوچ یعنی چی چجوری ممکنه بارداری باشه ولی بچه نباشه😳

کیسه ی آب جنین تشکیل میشه اما جنین تشکیل نمیشه و کیسه خالی میمونه.در بیشتر موارد کم کم فرد به خونریزی میفته و کیسه دفع میشه.توی بعضی مواردم باید دکتر دارو بده تا کیسه دفع بشه.من خودم به خونریزی افتادم و کیسه دفع شد.

کیسه ی آب جنین تشکیل میشه اما جنین تشکیل نمیشه و کیسه خالی میمونه.در بیشتر موارد کم کم فرد به خونریز ...

یک چیزی هم داشتم یهو ازم آب میامد خیس میشدم هم این سری هم سری قبلی که ۲ماهه افتاد 

انشاءالله هرکس بچه نداره درصحت و سلامت خدابهش بده